tiistai 21. lokakuuta 2014

Hyvinistuva kevytuntsikkaSateista tiistaita! Vaikka sään puolesta olisikin ehkä aiheellisempaa kirjoittaa sadevaatteista niin kirjoitan kuitenkin vaatekappaleesta, jota olen etsinyt jo  ainakin viime vuodesta asti. Kyseessä on kevyt untsikka tai miksei talveksi ihan untuvatakkikin. Enimmäkseen kuitenkin olen tuota kevyempää versiota metsästänyt. Oikeanlaista ja hyvinistuvaa ei vain ole tullut vastaan. 

Alle kokosin polyvoresta hieman osviittaa kivan näköisistä malleista.Untitled #4
Kuva: polyvore.com


Takkia olen etsinyt lähinnä mustana tai navyna. Mustan kuitenkin haluaisin ennemmin, mutta hyvin usein ne ovat päälläni muistuttaneet kiiltävän pintansa ansiosta jätesäkkiä! 
Alarivin, kirkkaampi yksilö olisi sellainenkin kiva piristys pojan kanssa talviulkoilua varten, mutta kaupunkitakki saisi kuitenkin olla hieman neutraalimman värinen. 
Beige on sekin värinä kaunis, mutta talvella jostain syystä vierastan valkoisia ja vaaleita takkeja. Liekö lumisella ja valkoisella maisemalla vaikutusta asiaan tai sitten kovin vaalealla tukallani. 


Alla oleva kuva taas on peräisin Lumo lifestyle-blogista, jonka ylläpitäjä n. vuosi sitten oli napsinut kuvia kauniiden pariisittarien katutyyleistä. 
Tuollainen istuva, vartalonmyötäinen kevytuntuvatakki olisi aika unelma kaupunkitakiksi... Korvaisi mitä mainioimmin kylmemmillä keleillä bleiskan! 
Tässä myös esimerkkinä miten kyseinen vaatekappale taipuu hieman fiininpäänkin käyttöön kuin vain ulkoiluun.  Paitsi tuo takki+kotelomekko-kombo niin kyllähän tuo kädellä roikkuva, iso kassi asusteena tuo kuvaan ja asuun sitä minun silmääni hivelevää fiilistä ;)kevytuntsikka
Kuva:  http://lumolifestyle.blogspot.fi

Toinen unelma saattaisi löytyä hyvinkin täältä! Jonain päivänä (sitten kun voitan lotossa)  aion ostaa ihka aidon Moncler:in untsikan!


Sytyttekö te kevytuntuvatakeille vai mitä löytyy teidän syksyn/talven garderobista?


2 kommenttia:

 1. Minulla on tuollainen ja olen niin huono sen kanssa. Ostin kesällä ja vaan pari kertaa ollut yllä. Se on kaunis, mutta kun... Taidan omistaa liikaa takkeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuin löytämään heti tämän postauksen jälkeen KappAhlista todella kevyen takin ja vielpä -25% alennuksesta! Eipä harmita jos ei käyttöä kerry. Tosin takki on nyt jo ollut kaupunkireissuilla päällä ja onpa se kiva myös lenkeille vetäistä päälle juoksutrikoiden pariksi!
   Itse taidan omistaa liian vähän takkeja ;)

   Poista