tiistai 7. lokakuuta 2014

Living proof - iltatärppiMinun piti kirjoittaa teille tänään aivan toisesta aiheesta, mutten voinut itselleni mitään kun näin mitä haamun olikaan paljastanut! Stokkan hullujen päivien-verkkokuvaston iltatärpit sekä muu salainen lisävalikoima on nyt julkistettu!idtärppiTorstaina, klo 18 on Living proof restore-ja full-tuotteita ostettavissa verkossa!! 
Ihan huippua, itse tein tuttavuutta kyseisen tuotesarjan kanssa keväällä (postaus aiheesta täällä) enkä sen jälkeen pois vaihtaisi! 
Toki hiuksissani yhä edelleenkin "ongelmia" on, mutta oli myös huojentavaa huomata miten osa näistä ongelmista johtui ihan vaan minulle vääränlaisista ja soveltumattomista tuotteista! Oikeiden tuotteiden merkitystä en siis voi tarpeeksi korostaa!


Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä!
Näitä tuotteita on ollut melko vaikea vielä toistaiseksi Suomesta saada, hienoa että ne ovat nyt kaikkien saatavilla.

Salossa näitä tuotteita myy ainoastaan Studio Reval
Suosittelen käymään ihan paikanpäällä liikkessä niin saatte asiantuntevaa neuvoa juuri sinun hiuksillesi sopivista tuotteista!Oletteko te jo tehneet löytöjä verkkokuvastosta?
p.s koittakaa jälleen kestää hieman keskeneräistä ulkoasua... Toivottavasti saan tuohon banneriin ainakin helppiä id:n velhoilta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti