sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Päivän asuaSunnuntaita kaikille! 
Olen ollut viime päivät totaalisesti poissa maailman kartalta yötöiden vuoksi, mutta nyt alkoi seitsämän päivän vapailut! Kyllä tätä on odotettu, varsinkin kun tuohon viikkoon asuu aikamoista kulutusjuhlaa! Ehkä odotetuin näistä on Stokkan hullut päivät ;) Aivan varma en ole uskaltaudunko tuon taaperon kanssa ihmisvilinään, mutta kuvastosta muutamat nettitärpit on kyllä ruksailtu :) Sen lisäksi on ainakin hobbalot, joista olisi tarkoitus ostaa uusi matto olohuoneeseen.
Lattiaremppa kun aiheutti pienen lieveilmiön, nimittäin vanhat tapetit, matot ja muutamat huonekalut eivät enää mätsääkään uuden lattian kanssa ;)P1016183


idneule


P1016188Yllä näette päivän asua lauantailta, jolloin kävimme ostamassa lisää lattiaa. Remppamies on nyt oman osuutensa tehnyt ja nyt alkaakin sitten meidän vuoro. 
Loput huoneet jotka eivät vahingon piiriin kuuluneet eli siis makuuhuoneet asennamme itse!

Pakko oli tähän loppuun vielä laittaa muutamat kuvat sisältä, jotta näette vilauksen tuosta meidän uudesta lattiasta! Kuvat eivät laadultaan mitenkään loistavia ole (sori M ;)). 
Hyvä muistutus taas itselle siitä miten vaikeaa ja haastavaa tulevaisuudessa asukuvien ottaminen onkaan kun valoisaa aikaa on niin kovin vähän ja sekin vähä ajoittuu juuri siihen työssäoloaikaan :/
En tykkää sitten yhtään!


P1016153


P1016166Syksyistä alkavaa viikkoa kaikille!


12 kommenttia:

 1. Oi miten tyylikkäänä olet taas ollut liikenteessä! Toivottavasti saatte sisutuksen sopimaan lattiaan mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Tiiätkös, mulle on nyt muutama pinkkijuttu tulossa ;)

   Poista
 2. Kauniin tyylikkäänä olet kyllä liikenteessä ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satu <3 Hetken aikaa ihmettelin, että onkos jollain muullakin samanniminen blogi kuin sulla..ennenkuin tajusin, että Dahliahan se siellä :)

   Poista
 3. Täälläkin suosittu mustan että harmaan värimaailmaa, upeus!

  VastaaPoista
 4. Style mama! Edelleen se yhteiskuva sinusta ja Kitistä olisi mahtava - olette niin saman näköisiä! Ootko ihan varma, ettette ole sukua...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Hah, ei tietääkseni ainakaan olla sukua :) Ja onhan mulla nyt paljon pyöreämmät posket!

   Poista
 5. Hei. Jostain löysin tänne kivaan blogiisi. Sinulla on kaunis tyyli! Taidanpa kirjautua lukijaksi :).
  http://nainentalossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiva että löysit ja jätit kommentin..Näin minäkin löysin sinun blogiisi!

   Poista
 6. Oot kyl niin tyylikäs! :) Kiva blogilöytö tämä, liityn heti kun pääsen kunnon koneelle (blogger ei täysin pelitä kännykästä). Liityhän mun lukijaksi jos tahdot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana blogi sinullakin.. Mielestäni kirjauduinkin lukijaksi, mutta täytyypä tarkistaa asia. Ollut bloggerissa hieman ongelmia asian kanssa!

   Poista