sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tuoleja tuolien perään
Yksi ja halutuin hullareiden ostoksistani oli tämä Kartellin Victoria Ghost- tuoli. Osa teistä arvasikin, että juuri tämä sieltä keltaisesta laatikosta paljastuu! Valitettavan monen taholta kuulin taas miten he joutuivat nuolemaan näppejään vaikka samaan aikaan olivat kärkkymässä tätä kuin minäkin.. Aika tuuri peli siis!

Tuoli sopii uudistettuun työ/walk-in-closetiin kuin nenä päähän. Se luo pieneen huoneeseen avaruuden ja tilan tuntua entisestään keveytensä ansiosta.
Mies tosin totesi tuolista, että onhan se aika prinsessa :) 

IMG_6483


IdkartellTuosta työhuoneesta sen verran: remontin myötä jouduimme tilapäisesti siirtelemään tavaroiden paikkaa. Ja aivan vahingossa koneelle löytyi vieläkin parempi paikka! 
Tai ainakin paikka, jossa molemmat siitä tykkäämme enemmän. Tästä syntyikin sitten taas uusi tuoli tarve ;) Tästä uudesta lokaatiosta lisää omassa postauksessa, mutta arvannetteko jo mikä tämä seuraava tuli hankinta onkaan?

Kyllä, Hayn Hee-baarijakkara. Tämä valinta oli oikeastaan selvä aivan heti ja mieskin tykästyi ja kelpuutti tämän vaihtoehdon mukisematta. Hän itseasiassa minulle fb viestinä linkkiä aamulla asian tiimoilta laittoikin. Kyllä se välillä ainakin näkyy vaimonsa hömpötyksiä kuuntelevankin!
Tuolin piti itseasiassa olla joululahja, mutta eikös se sitten tänään ollutkin Finnish Design Shopin päivän tarjouksena! 
Finnish Design Shop täyttää huikeat 10 vuotta ja sen kunniaksi olemme saaneet menneellä viikolla nauttia joka päivä huimista synttärieduista. Kampanjan päätti tänää tämä klassikko ja päättipä se samalla meidän tuolin metsästyksenkin! 

61Hay10_iso
Kuva: www.finnishdesignshop.fi5 kommenttia:

 1. Ihana Ghost! Ja tuo Hayn tuoli on myös ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että Hay sopii suunnittelemaamme paikkaan!
   Ihanaa tiistaita Jenna <3

   Poista
 2. On se ihana! Mä sain kans napattua saman tuolin hullareilta, olin nettikaupassa samalla sekunnilla kun kello tuli 7 ja tilauksen tehtyäni kävin kattomassa niin tosiaan loppuunmyytyhän ne oli parissa minuutissa, tuskin niitä montaa kappaletta myynnissä oli. Läheisiltä ei oo hirveesti tullu ymmärrystä tätä tuoliostosta kohtaan mut onneks ees blogimaailmasta löytyy samanlaisia hurahtaneita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, äitini kauhisteli myöskin "muovituolista" maksamaani hintaa :) Onneksi tosiaan täällä blogimaailmassa on muitakin "hurhataneita"
   Hienoa, että sinäkin sait oman tuolisi! Saanko kysyä mihin tilaan teillä tämä upeus tuli?

   Poista
  2. rehellisesti sanottuna tuoli etsii vieläkin vähän omaa paikkaansa! :D Tällä hetkellä se on makuuhuoneessa ihan vain seinän vierellä, mutta haluaisin sen kyllä vähän näkyvämmälle paikalle, eteiseen jos saisin sen mahdutettua niin olisi toisaalta hyvin näkyvissä ja toisaalta olisi myös hyötykäytössä kun siinä voisi esimerkiksi kenkiä laittaa jalkaansa. :)

   Poista