torstai 27. marraskuuta 2014

Mielihyvää arkeen ja juhlaan
Netittömyydestä johtuen en ole ehtinyt teille vielä kertomaan ihanasta jouluisesta illasta, jonka vietimme herkku ja lahja Murenassa.
Murena - mielihyvää arkeen ja juhlaan, helposti ja nopeasti Salon sydämestä torin varrelta.
Valikoima koostuu n. 2000 tarkkaan valikoiduista tuotteista. Mukaan mahtuu niin luomu-ja lähiruokaa kuin sisustustuotteitakin. Itselleni Murena oli pitkään hieman vieraampi liike kaupungissamme, tiesin kyllä sen olemassa olosta mutten jostain syystä ikinä ollut päässyt kauppaan sisälle asti. Viime kesänä minun piti nopeasti löytää muutamia täydentävä juttuja poikamme yksi vee synttäreille, mutta yllätyksekseni löysinkin kaiken tarvitsemani Murenasta :) Olin todella yllättynyt miten laaja valikoima tuotteita tuo 60 neliön liike pitikään sisällä, myös niitä lasten juttuja! Ei ollut siis epäilystäkään mistä hankkisin meidän terassijuhliin tykötarpeet. Sain tuolloin paitsi rekvisiittaa juhliin niin monen monta uutta ideaa ja reseptia mm meidän hampurilaisbuffettiin!
IMG_6624


IMG_6623


IMG_6634


idmurena


IMG_6640Ostin blogi-illasta kotiin paitsi valkoiset Happy lightsit niin alla näkyvän Lempi-yleispesusuihkeen, jouluntuoksussa tietysti sekä punaisen sydän rätin! 
Olen kyllä kaikessa, niin myös siivouksessa aikamoinen välineurheilija ;) Näiden välineiden sekä koneelta raikuvien joululaulujen siivittämänä joulusiivouksenkin teko voi oikeasti olla mukavaa!

Murenasta löytyy myös Nicolas Vahé:n tuotteita. Tämä olikin taas yksi minua kesällä todella ilahduttanut bongaus. Paitsi, että näissä tuotteissa ulkoasu miellyttää silmiäni, kehtaa pitää purkit keittiössä ihan näkyvilläkin niin mausta ei ole kuitenkaan tingitty. Tosin valkosipulin rakastajana aiolilta odotin hieman voimakkaampaa makua. IMG_6630


IMG_6618Suosittelen lämpimästi Salossa asuvia/vierailevia tsekkaamaan Herkku ja lahja Murenan!  Kurkatkaahan ihmeessä myös nettisivut, josta tarkemmin tuotteista ja tuottajista.
Slogan mielihyvää arkeen ja juhlaan on todella osuva. Juhliin me panostammekin lähestulkoon aina ja asiat mietitään viimisen päälle mutta miksemme panostaisi myös arkeen? Sitähän me päivästä toiseen elämme. Mielestäni niiden speciaali hetkien ei tarvitse rajoittua vaan juhliin vaan muistetaan piristää ja hemmotella itseämme ja perhettä myös arkena!
Toki myönnän, että arki on usein hektistä ja sitten vapailla on kiva käyttää aikaa ja panostusta esim ruoanlaittoon enemmän, mutta pienillä jutuilla siihen arkiruokailuunkin saa tuotua pientä vaihtelua.

Illasta saadusta lahjakassista paljastui monta kivaa juttua, mutta yhdestä tuotteesta josta innostuin erityisesti tulossa oma juttunsa. Liittyen tuohon ajan kanssa tehtyyn, hyvään ruokaan :)Mukavaa viikonloppua kaikille!!
p.s Kemikaalicoctailin Nora mainitsi Murenan jokin aika sitten blogiinsa kirjoittamassa jutussa Yllättävä makumatka Saloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti