torstai 4. joulukuuta 2014

Miten pukea ja asustaa hame; osa I
Heissan! Sain jokin aika sitten lukijalta toiveen postauksesta, jossa kertoisin mitä pukea hameen kanssa. Koska blogissani ei joulukalenteria tänä vuonna nähdä niin ajattelin ennen joulua toteuttaa postaussarjan miten minä puen ja asustan lemppari vaatekappaleeni eli kynähameen. Alunperin tein aiheesta yhden oman postauksensa, mutta sille tuli pituutta sen verran että päätin suosiolla jakaa aiheen muutaman erilliseen kirjoitukseen.

Tässä sarjassa nähdään varmasti samoja elementtejä, joita nähtiin jo tekemässäni vaatekaapin kulmakivet postaussarjassa, mutta ei anneta sen haitata! Ja nimenomaan nyt siis tarkastellaan vaatekappaleita, joita minä yhdistän hameen kanssa. Esittelen teille alkuun vaatekappaleen ja sen jälkeen yhden tai kaksi polyvoressa kyseisen yläosan ympärille koottua asua.

Näin :) Aloitetaan yhdellä lemppari yläosallani eli kauluspaidalla. 
Sininen ja valkoinen ovat varmasti perusväreinä turvallisimmat valinnat. Nämä myös omasta vaatekaapistani löytyvät. Vaaleanpunainen on kolmas sävy, jonka usein kauluspaitaani valitsen. Näiden yksiväristen lisäksi löytyy minulta sininen ja vaaleanpunainen myös raidallisina. 
Kauluspaidoissa tyydyn itse tosiaankin näihin perusväreihin, mutta toki rohkeampi valitsee  lisäksi jonkin villin kortin, kuten esim tuo alarivin vaalea oranssi/persikka.

Kollaasin kauluspaidat ovat kaikki *Zalandon valikoimasta.
kauluspaidat
Sitten itse asuun. Koruiksi valitsen melkeinpä aina helmet korviin ja kellon käteen. Kynähame-kauluspaita-kombo ei mielestäni muuta tarvitsekaan! Korkkarit ovat myöskin nekin varmavalinta, mutta syksyllä ja talvella asuun käy myös nilkkurit tai saappaat. Sukkahousuilla saa asuun vaihtelevuutta; talven tullen valitsen paksut mustat sukkikset kun muuten taas kuljen paljain kintuin/läpinäkyvillä sukkahousuilla.
Rennommaksi tätä asua toki saa valitsemalla jalkaan esim converset. Kesällä suosin myöskin paljon ballerinoja.
Myöhemmässä postauksessa tulossa eräs elementti jolla tätä asua voi myöskin muuttaa astetta rennommaksi :)
idasu1


Mitä mieltä olette tämän näistä kollaasipostauksista tai tämän tyyppisistä postauksista ylipäätänsä?
Valitettavasti omat asukuvaukset ovat tyystin talven pimeinä päivänä jääneet tai ainakaan otokset eivät ole olleet julkaisukelpoisia :) 

Nyt suuntaammekin tästä joululahjaostoksille ja illalla tiukkaan matsiin, meidän leiri kun jakautuu aikalailla kahtia Tepsin ja ässien kannattajiin ;) Mukavaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus, tämä inspiroi! Odotan innolla sarjan seuraavaa osaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, itse tykkään näitä tehdä! :)

      Poista