keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kryssning
Heissan kaikille! Ihanaa kommenteista huomata, että teitä siellä ruudun takana edelleen on, huolimatta todella laiskasta postaustahdistani! 
Viikonloppuna vietettiinkin perheen yhteistä aikaa risteillen ja samalla viimeisestä ns vapaasta viikonloppusta nauttien, tällä viikolla meillä alkoi nimittäin uusi arki. Nämä pari viikkoa saamme vielä itse ja isovanhempien avustuksella hoidettua Luukaksen kotona, mutta heti helmikuun alusta poika tosiaan aloittaa päiväkodin, jaikkis! Meillä oli siis hyvä syy viettää hieman arjesta poikkeavaa viikonloppua hyvän ruoan ja seuran parissa.


IMG_6858


Olen täällä tainnut ennenkin mainita etten ole mikään suurin ruotsin risteilyiden fani. 16-17 vuotiaana  tuli käytyä laivalla melkein kuukausittain kun ei ikä vielä maissa riittänyt baareihin, sittemmin en ole laivoille juurikaan hinkunut. 
Tällä risteilyllä oli kiva huomata, että tämäkin asia on oman lapsen myötä muuttunut. Nyt sitä nautti itsekin laivailusta aivan eri tavalla. Varsinkin kun Luukas oli mitä parhainta illallis- ja aamupala seuraa, poika viihtyi buffeteissa paljon paremmin kuin mitä kotona ruokapöydässä!

Tottakai suurin osa ajasta laivalla meni pojan ehdoilla ja sehän tarkoittaa mitäpäs muutakaan kuin leikkihuoneessa ja pallomeressä hengailua! Pallomeri ja etenkin pallojen sieltä pois heitteleminen oli oikea hitti ja saipa äitikin oman liikunta annoksensa pallojen perässä juostessa, huh!


IMG_6830

IMG_6839


Huomenna meillä onkin jännittävä päivä!! Ohjelmassa on rakenneultra yksityisellä! Viikkojen suhteen ollaan hieman ajoissa liikkeellä, mutta kun tässä kohtaa raskautta halusin Jussi Savonlahden vastaanotolle ja vapaat ajat menivät kuin kuumille kiville niin napattava oli mitä kiinni sai!


Ultrakuulumisiin! Itselläni ei ole pienintäkään aavistusta saadaanko tyttö vai poikalupaus!

9 kommenttia:

 1. Ihana perhekuva teistä! Halauksia! ♥

  VastaaPoista
 2. Aijjuu piti vielä sanoa että ei mitään stressiä bloggaustahdista, kyllä täällä pysytään. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla, että teillä meni risteily tosi kivasti. Voin uskoa kyllä että tuo palloleikki oli lapsesta todella hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palloleikki oli kyllä todella kiva.. ja sitä kivemmaksi muuttui mitä enemmän kiellettiin ;)

   Poista
 4. Teillä jännä päivä! Jännittävää kumpikohan sieltä tulee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jännä päivä! Palataan sukupuoliasiaan ensi viikolla ;)

   Poista
 5. Tsemppiä ultraan! On taas kiva seurata raskausjuttuja :) heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Raskausjuttuja luvassa; ensi viikolla mm sukupuoliasiaa ;)

   Poista