sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Miten pukea ja asustaa hame; osa II

Jatketaanpa postaussarjaa kuinka pukea ja asustaa hame, tälläkertaa yläosana toimii neuleet. Alaosaksi valitsin oman lempparini kynähameen. Yläosat ovat kuten aiemmassakin postauksessa (miten pukea ja asustaa hame; kauluspaidat) *Zalandon valikoimasta napattuja.

Itseltäni löytyy sekä neuleita, että neuletakkeja jokaista kolmessa perusvärissä; harmaa, musta ja beige. Eli yhteensä näitä vaatekppaleita minultä löytyy 6 ja näillä pärjää lositavasti. 
Villikortti sen sijaan löytyy tällä kertaa pinkin sävystä, johon syksyn mittaan ihastuin. Liekö Lontoosta löytyneellä Ralp Laurenin neuleella jotain tekemistä asian kanssa ;)


neuleet


Ensimmäisessä kollaasissa on asu, johon tuolla kauluspaidat-postauksessa hieman jo viittasinkin ja joka on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Pitkään puin kauluspaidan aina hameen sisään, mutta nyt viimeaikoina olen jättänyt sen pilkistämään rennosti neuleen alta! Tämä kauluspaita-neule-kombo toimii muuten hyvin myös farkkujen kanssa.

Toisessa kollaasissa puolestaan ehkä hieman enemmän iltamenoihin sopivampi asu; juhlavampi silkkipaita plus pitkä neuletakki. Sukkahousut voivat olla mustat, mutta miksei myös läpinäkyvät sovi aivan yhtä hyvin. Chanel kruunaa asun ;)


c600x471


idchanel

Tällaisia asuja tällä kertaa! Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja tsemppiä alkavaan viikkoon! Itselläni alkoi talviloma, jonka alkua tosin vietän akuutista perikoroniitista kärsien. Onneksi pahin turvotus on jo laskenut ja puheestakin saa jo selvää ;)


1 kommentti:

  1. Tyylikkäät kokonaisuudet. Kiitos vinkeistä! :) Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista