perjantai 2. tammikuuta 2015

Tilinpäätös vuodelle 2014
Tämä postaus piti saada oikeastaan jo purkista ulos eilen, mutta äkillinen käynti päivystyksessä sotki suunitelmat. Ja parasta aikaa odottelen aikaa hammaslääkäripäivystykseen, joten ihan mukavimmissa merkeissä tämä vuosi ei kyllä alkanut!

Muistellaanpa kuitenkin hetki mennyttä vuotta. Jos vuoden 2013 kohokohta oli esikoisen syntymä niin koko vuosi 2014 on ollut kyllä yhtä highlightia :) Olemme joka päivä saaneet katsoa tuon pienen ihmisen kasvua ja kehitystä < 3 Vuosi kuluikin pitkälti perhe-elämää elellessä. Teimme niin monia asioita ensimmäistä kertaa yhdessä; perheenä!


19


3


Toki vuoteen mahtui yksi mainitsemisen arvoinen kohokohta; meidän häät!! Päivä jonka ehdottomasti haluaisin elää uudelleen! Häiden valmistelut; juhlapaikan valinta, kutsut yms täyttivät alkuvuoden kalenteria vaikka suurimman osan hommista olimmekin ulkoistaneet.
Alkuvuodesta aloitimme myös mukavaksi harrastukseksi muodostuneen vauvauinnin, josta syksyllä jatkoimme perheuinti ryhmään.
Kävin myös ensimmäistä kertaa yksin "ulkona" Cheekin esiintyessä kaupungissamme ikärajattomalla keikalla :) Väsyttävän ja ihmetykseksemme tuloksettoman unikoulun keskellä tuo iltapäivä oli todella virkistävä irtiotto. Vähien yöunien vuoksi loppukevät oli varsin raskastakin aikaa. Onneksi, lopulta luovutimme koko unikoulun kanssa ja päädyimme takaisi perhepetiin jossa tänäkin päivänä nukumme sellaisia 12tunnin yöunia!


1
7
4

5


2


9idtilinpäätös

17


Vuoteen mahtui myös matkustelua ja reissaamista. Helmikuussa, Luukaksen ollessa 6kk matkustimme viikoksi Kanarialle. Kesällä taas koitti pitkä viikonloppu Naantalin kylpylässä ja tietysti visiitti muumimaailmaan.
Elokuun alussa taas juhlistimme yksi vuotiasta murusta < 3 Luukas oli myös hieman tätä ennen oppinut kävelemään.
Teimme myös kahdenkeskiksen, 4päivän häämatkan Lontooseen. Yksi pitkäaikaisimmista unelmistani toteutui!
Lokakuun lopulla koitti myös Indiedaysin kekkerit, blogiportaali johon hetkeä aiemmin olin saanut kunnian liittyä mukaan! Tämä oli blogini kannalta kyllä vuoden merkittävin tapahtuma. Toivotaan ensi vuodelle monia huippuhetkiä lisää!12


20


232725


Loppuvuodesta olikin sitten hiljaisempi jakso. Väsymys verotti jaksamistani ja vihdoin!..Vihdoin sain julkaista täällä bloginkin puolella syyn tähän väsymykseen ja hiljaisuuteen;
pian meitä olisi neljä!!28Tästä onkin hyvä jatkaa uuteen vuoteen! Kiitos teille kaikille lukijoille, että olette olleet mukana ja jättäneet kerta toisensa jälkeen aivan ihania kommentteja! 
Kiitos, teşekküler!


8 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea vuosikatsaustasi! Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani joten mukana pysytään ehdottomasti! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! Ja huippua, että minunkin lempparibloggaaja päätti palata langoille <3

   Poista
 2. Voi, miten vuoteesi mahtui ihania juttuja! ❤ Kruunun jäänne ja tuleva uusi vauva. Ihanaa! 😀 Toivon uuteen vuoteenne kaikkea ihanaa ja mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan olla kyllä niin kiitollinen kuluneista vuosista <3
   Ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Ihana vuosikatsaus! :) ja nyt en muista olenko onnitellut jo, ainakin piti!! Onnea vauvasta! <3 ihana uusi vuosi, ihana uusi vauva!!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Monet kohdat kuulostaa jotenkin kovin tutulta. Rakastan tätä perhe-elämää ja pienen kasvun ja kehityksen seuraamista päivä päivältä vaikka nyt tuntuukin että ajan voisi hetkeksi pysäyttää. Me ollaan myös aloitettu vauvauinti ja se on ihanaa perheemme keskeistä omaa aikaa, nytkin pian taas sinne lähdössä. :) Taitaa muuten olla samanlaiset uikkaritkin meidän pojalla. :D Perhepedissä nukutaan täälläkin, on se vaan ihanaa kun saa nukkua pikkuinen kainalossa. ♥ Tosin paikat on itsellä vähän jumissa. Jos ehdit vastata niin miten lentomatkat ja muuten reissu sujui puolivuotiaan kanssa? :) Meillä suunnitteilla reissu ja A olisi silloin n. 10kk, lentomatka olisi kyllä aika pitkä. Ihana uutinen, onnea vielä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih aika paljon yhtäläisyyksiä :) Kiva juttu että tekin löysitte uinnin pariin ja että poikanne siitä tykkää! Meidän ryhmässä aikamonella oli itseasiassa samanlaiset uikkarit :) Tästä kaupungista ei pojille muita tainnut löytyäkään hih!
   Ja olen niin samaa mieltä kanssasi tuosta perhepedin ihanuudesta <3

   Lnetomatkat suijuivat meidän puolivuotiaan kanssa todella hyvin. Yllätyin itseasiassa siitä miten hyvin se menikään :) Lensimme Kanarialle ja menomatkan poika nukkui melkein kokonaan. Takasin tullessa meillä oli babybasket, mutta kohdallamme se osoittautui turhaksi, Luukas viihtyi paremmin sylissä ja siinä hän nukkui melkein koko takaisin matkankin. Tosin oli hiemna enemmän hereilläkin kuin mennessä. Tällä hetkellä en usko, että matkat enää sujuisivatkaan yhtä leppoisissa tunnelmissa ;)

   Kiitos vielä kommentistasi! Oli kiva kuulla sinusta <3

   Poista