keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uusi olohuoneen pöytäKirjoittelin tuossa ennen joulua eräänlaista cravings-listaa, tai pikemminkin pitkän ajan ostoslistaa itselleni. Yksi elementti listallani oli Hayn iso tarjotinpöytä. Totesin kuitenkin samaan hengenvetoon, että tarvetta uudelle sohvapöydlle ei ole ja että tykkään kyllä nykyisestämmekin kovasti. Nyt tilanne on sen verran muuttunut, että tarvetta uudelle sohvapöydälle todella on! Nimittäin vanhan sohvapöytämme pintalasiin tuli ensin alkuun pieni särö, josta se sitten valitettavasti lähti laajenemaan. Näistä alla olevista, vanhoista kuvistani saa ehkä jonkinlaisen käsityksen millainen tuo lasipinta oikein olikaan.
Toki tuon lasin voisi poistaa kokonaankin, muttakun mielestäni juuri se on ollut yksi seikka miksi pöydästä niin kovasti pidin. Ilman lasia pinta on tavallinen matta valkoinen ei siis edes korkeakiiltoinen.


ev_t


idohpöytäOnneksi korvaaja oli jo valmiina mielessä, joten sen etsimiseen ei aikaa tuhraantunut! Lopulta valinta ei aivan niin helpoksi osoittautunut kuin mitä olin luullut. En ollut nimittäin aikaisemmin tullut katsoneeksi noita mittoja. Tuo iso pöytä meinasi jo lähteä tilaukseen kunnes huomasin tuon korkeuden, 35cm! Toisessa vaihtoehdossani korkeus kuulostaa jo huomattavasti paremmalta, 50/54cm, mutta mitat eivät muuten miellytä (40cmx60cm)

hay


Olenkin nyt mm pinterestistä katsellut kuvia pöydistä ihan osana sisustusta, mutta en silti osaa päättää kumman näistä tilaukseen oikein laittaisin.. Onko teillä kokemuksia näistä pöydistä, jääkö tuo 35cm korkeus kovinkin matalaksi?

8 kommenttia:

 1. Meillä on tuo isompi pöytä ja samaa pohdin, että onko liian matala. Ensin se ehkä siltä tuntuikin mutta nyt korkeus ei enää häiritse vaan on oikein hyvä. :) Montaa kertaa istuin sohvalla mittanauha kädessä ja mittailin, "jos se olisi 35cm korkea niin se tulisi tähän asti..." :D Haaveissa on jossain vaiheessa ostaa se pienempi ja korkeampi kaveriksi mutta se vaatii jo isommaan olohuoneen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaapa tutulta tuo mittanauha kädessä sohvalla istuskelu ;)) kyllä on nauhasta ollut kovalla kulutuksella tuo 60cm ja 35cm kun on ympäri olohuonetta mittailtu mihin mikin kulma osuisi!

   Poista
 2. Meillä on tuo suurempi hayn pöytä. Olen ollut todella tyytyväinen(yhtä seikkaa lukuunottamatta), itseänikin mietititytti ensin korkeus ,mutta tuo 35 cm on osoittautunut oikein passeliksi ja hyvännäköiseksi! Täydellinen! Kuitenkin tämä ainoa miinus seikka on ,että olen kokenut lapsiperheeseen(meillä tyttö 2,5 vee ja toinen tulossa elokuussa) pöydän melko vaaralliseksi. Pöytä kun on painavaa metallia ja kaikki reunat todella terävät niin haavereita välillä on sattunut..Tänään viimeksi tyttö lensi päin pöydän reunaa iskien siihen nenänsä..Verta tuli rutkasti ja nenä nyt vähän arka mutta onneksi ei tarvinnut päivystykseen lähteä..Voihan sitä toki mistä vaan tämän ikäinen saada haavereita mutta tuo pöytä tuo kyllä omat riskinsä..Mietin myös tulevaa pikkuista kun rupeaa harjoittelemaan ylösnousua ja kävelyä..Pitää varmaan pöytä siirtää vähän syrjemmälle silloin..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuo 35cm on tosiaan ihan passeli korkeus.
   Noit kulmia pohdin itsekin juuri lasten näkökulmasta, meidän vanhassa pöydässä kun terävät kulmat peitettiin ikean "tassuilla". Eihän ne mitenkään kauniit olleet mutta monelta kolhulta kyllä niiden asiosta säästyttiin!
   Onneksi te selvisitte säikähdyksellä vaikka hurjalta kuulostaa :/

   Poista
 3. Moikka! Kysymykseni ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta haluaisin kysyä että onko sinulla kokemusta Michael Korsin tuotteista? Merkiltä löytyy useita omaa silmääni miellyttäviä laukkuja, lompakkoja ja ballerinoja, mutta sen verran ovat kuitenkin hintavia että kiinnostaisi tietää ihmisten kokemuksia ennen ostopäätöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Toki aina saa kysymyksiä esittää vaikka eivät aiheeseen liittyisikään :)
   Korsin laukuista minulla ei ole kokemusta mutta kelloista ja kengistä kylläkin. Itse olen ollut todella tyytyväinen. Toki olen asusteideni suhteen huolellinen, mutta käyttöön ne ovat tarkoitettu. Näin ollen ahkerasta käytöstä huolimatta esim kello on pysynyt todella hyvässä kunnossa.
   Kengät puolestaan ovat minun jalkaani juuri sopivat ja vastaavat oman kokemukseni perusteella kokoaan, mutta olen kuullut myös että joidenkin jalkaan nämä eivät ole parhaat mahdolliset olleet.

   Poista
 4. Kiva tälläinen sisustuspostaus, näitä joskus viestillä toivoinkin! Itsekin olen ko. pöytiä katsellut ja hienot ovat!
  Itselläni oli aikaisemmin pöytä joka oli todella painava, koin sen siivotessa hieman hankalaksi. Lisäksi mietin Hayn pöydissä pölyjen pyyhintää, onkohan ne kulmat hanakala putsata :) Minulle on tällä hetkellä Jyskin Stege-mallinen korkeakiiltoinen pöytä. Kevyt, simppeli ja helppo pitää puhtaana! Jään innolla odottomaan mikä pöytä teille kotiutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun valo riittäisi kunnolla kuvaamiseen niin sisustusjuttuja tulisi enemmältikin!
   Kävin katsomassa ja kiva tuo Stege-pöytäkin on, nimenomaan kevyt ja simppeli. Juuri näitä ominaisuuksia minäkin meidän pöydältä haluan!
   Meillä lähti tuo hayn isompi versio tilaukseen mutta hui, nyt alkoi tuo pölyjen pyyhintä ja puhtaana pito pelottaa ;)

   Poista