maanantai 26. tammikuuta 2015

Yksityisellä rakenneultrassaHyvää viikonalkua! Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, oli meillä torstaina rakenneultra yksityisellä. Tahallani tai kiusallani en näin pitkää väliä käynnin ja siitä postaamisen välillä pitänyt, halusimme vain kertoa ultrakuulumiset ensin läheisillemme.
Onneksi uutiset olivat kaikinpuolin loistavia ja pienokaisellamme on kaikki kunnossa 
Hieman hätäilin, että olimmeko liian aikaisilla viikoilla liikenteessä, mutta jälleen kerran Savonlahti osoitti loistavaa ammattitaitoa ja kaikki tarvittava ja nähtävissä oleva saatiin tarkastettua huolellisesti. Hänen laitteet ovat varmasti Suomen parhaimmasta päästä, puhumattakaan tosiaan siitä ammattitaidosta! Olen ennenkin täällä blogissa tuota miestä hehkuttanut enkä todellakaan turhaan! 
Kun rakenteet oli tsekattu oli aika jännittävän kysymyksen; kumpiko sieltä sitten on tulossa.. Mikäli et halua sukupulta tietää kuten esim isäni ja isovanhempani niin suosittelen, että lopetat lukemisen tähän :)idraskaana
(Kuva vuodelta 2013)

Tuo sukupuoli asiakin erittäin tarkkaan tutkittiin ja Savonlahti sanoi olevansa valmis laittamaan rahansa sanojensa taakse... 
Meille on siis kesäkuussa tulossa tyttö, pieni prinsessa 


Tässä on toki viimeaikoina nähty tuttavan sekä tutun tutun kohdalla miten nuo arvauksekin voivat joskus mennä metsään.. Molemmilla kerroilla pariskunta on odottanut tyttöä ja lopulta sieltä onkin syntynyt poika. Jännityksellä odotan kunnallista rakenneultraa ja minkä lupauksen he sieltä antavat. 
Ja loppujen lopuksihan se on aivan sama onko tulokas tyttö vai poika, yhtä rakastettu hän  tulee olemaan. Tärkeintä on, että Luukas saa sisaruksen, perheemme uuden jäsenen ja me vanhempina uuden murusen josta pitää huolta ja jota parhaan taitomme mukaan kasvattaa!

17 kommenttia:

 1. Paljon onnea hyvistä kuulumisista!

  VastaaPoista
 2. Jej, tyttölupaus!! <3 Ihanaa, että kaikki myös pienokaisella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpotti kyllä kuulla, että kaikki kunnossa <3

   Poista
 3. Onnea hyvistä ultrakuulumisista! Saanko kysyä että kuulutko mihinkään odotusryhmään (kesäkuiset tms.)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt on tunnustettava etten ole ehtinyt perehtyä mihinkään ryhmiin :/ Pitäisikin aktivoitua asian suhteen, esikoisesta kuuluin useampaankin eri odotusryhmään.. Osaatko sanoa onko facebookissa ryhmää juuri keäkuisille 2015?

   Poista
  2. En valitettavasti osaa sanoa, olisin kyllä itsekin kiinnostunut et mitähän kautta tuollaisia odotusryhmiä löytää tai miten niihin pääsee kun ainakin facebookissa ne ovat varmaan salaisia :/

   Poista
 4. Onnea ihanista ultrakuulumisista! Ja nyt kun on Savonlahdesta kyse niin voi todella puhua myös tyttölupauksesta. ;) Mä myös liputan Jussin nimeen. Meiltä meni rakenneultra siellä ohi kun hän oli pitkällä sairaslomalla. Ja nyt aika tuntuu juoksevan ja luulen, ettei tule enää mentyä mut ar-ultrassa käytiin siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mies on kyllä nero omassa tekemmisessään :) Ja itsekin uskallan hänen sanaan luottaa tuon tyttölupauksen suhteen :) Itse elättelen toiveita, että vielä 4D-ultrassa käytäisiin, mutta saa nyt nähdä.

   Poista
 5. Voi että, oikein paljon onnea teille <3
  Uusi lukija ilmoittautuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Poista