perjantai 6. helmikuuta 2015

Nopea katsaus päiväkodin aloitukseen ja kauan kaivattu viikonloppu
Ihanaa perjantaita kaikille! Viikon paras päivä ja meillä häämöttää kokonaan vapaa viikonloppu edessä, tähän kohtaan enemmän kuin tervetullut. Meillä ei niittäin päiväkodin aloitus sujunut ihan suunitelmien mukaan pojan sairastuttua kuumeeseen jo heti tiistaina. Mies oli ottanut lomaa koko viikon jotta päivät eivät heti alkuun olisi pitkiä ja näin pystyisimme tarjoamaan Luukakelle ns pehmeän alun hoitopolulle. Tänään olikin sitten viikon ainut päivä kun poika oli hoidossa yksin.
Olosuhteisiin nähden; yksin paikasssa jossa ennen oli vanhemmat turvana, vieraat aikuiset ja vieraat lapset, oudot tavat ja säännöt yms päivä meni varmasti ihan okei. Siirtymä vaiheet olivat tuottaneet vaikeuksia kuten myös se ettei omenan kanssa kuljetakaan ympäriinsä vaan se syödään pöydän ääressä ;) Itkuiltakaan ei päivän mittaan oltu vältytty. Sydämeen koskee kuulla tuollaisia kuulumisia vaikka myönnän että omat odotukseni ja toiveeni olivat hieman liian korkealla.


idlilja


Onneksi ulkoilusta poika oli nauttinut ja miehen hakiessa häntä hoidossa leikit olivat kovassa vauhdissa, joten ei päivä nyt ihan epäonnistunutkaan ollut. Omaa paska mutsi-fiilistä lisää nyt illalla koittava girls night ja Irinan keikka, jota yhtäkkiä en enää odotakaan niin kovasti kuin koko viikon olen odottanut.. Onneksi on tosiaan kokonaan vapaa viikonloppu  ♡ Nautitaan, herkutellaan ja tehdään pojan lempparijuttuja.

Rentouttavaa viikonloppua teille!!p.s Olisi kiva kuulla muiden äitien kokemuksia miten päiväkodin aloitus ja ensimmäiset viikot ovat sujueet..

8 kommenttia:

 1. Nauti kuule täysillä illasta ja keikasta - ja lohduksi voin sanoa, että tulee niitäkin päiviä, jolloin ne leikit siellä tarhassa ovat niin kovassa vauhdissa, että poika kiukuttelee sen tähden, että joutuu lähtemään kotiin;)
  Mutta muistan vielä tunteen - vaikka siitä omalla kohdallani jo niin kauan onkin! Tsemppiä - kyllä se jossain vaiheessa helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nautin kyllä illasta! Ja kauhulla odottaen aikaa jolloin kaverit menevät äidin edelle ;))

   Poista
 2. Olet varmasti todella hyvä äiti! ♥ Nauti illasta! :)

  VastaaPoista
 3. Kuule ei se tee paskaa mutsia vaikka antaisi itselleen joskus aikaa, että jaksaa sitten lasten kanssa täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tee ei! Ja yleensä tämän asian kyllä muistankin ;)

   Poista
 4. Mulla ei kokemuksia ihan vielä (onneksi) ole ja toivottavasti ei hetkeen tulekaan mutta puristaa jo rinnasta ajatus, että joskus sekin hetki tulee kun hoitoon vieminen on edessä. Täällä just ihmettelen miten mun vauva on jo ihan pian 7kk... Tsemppiä kuitenkin teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taas sydän särkyi kun pojan hoitoon aamulla vein :/ mutta alku on aina hankalaa ja kiitos lopussa seisoo vai miten nämä sanonnat nyt menevätkään :) Olisi kiva kuulla suunitelmistasi kun äippälomailut loppuvat, ajattelitko jäätkö kotiin?

   Poista