torstai 12. maaliskuuta 2015

Ihonhoidon ihmesieni... Nolona teen tähän heti alkuun tunnustuksen; olen maailman laiskin ja huonoin hoitamaan ihoani! Vaikka erilaisista kasvovoiteista-ja naamioista tykkäänkin niin vartalon rasvaaminen on vihoviimeisintä touhua! Tähän onneksi olen löytänyt ratkaisuksi Nivean -in shower body milkin, kosteusvoide joka levitetään jo suihkussa eikä tarvitse odotella kymmensiä minuutteja sen imeytymista ennekuin voit pukea päällesi! 
Olen pitänyt huolen, etten koskaan mene nukkumaan meikit kasvoilla sillä ihohan uusiutuu juuri yöllä... Mutta varmasti laistaisin tästäkin jos en tietäisi mitä jo yksi meikit kasvoilla nukuttu yö iholle tekee!

Nyt löysikin oivan avun helpottamaan tätä joka iltaista rutiinia, nimittäin Aloe konjac sponge - ihonhoidon ihmesieni!
"Amorphophallus Konjac" on alunperin itäisen pallonpuoliskon trooppisilla alueilla kasvanut perenna. Japanissa sitä on käytetty jo 1500-vuoden ajan sen terveyttä edistävien omisuuksien vuoksi, ensin lääkkeenä tämän jälkeen ravintona ja myöhemmin huomattiin sen loistavat ominaisuudet juurikin ihonhoidossa. 
Sieni onkin täynnä ihoa ravitsevia mineraaleja ja vitamiineja mm kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä.


IMG_7024


idihmesieniValittavana on erilaisia sieniä, eri ihotyypeille. Nämä sienet sopivatkin kaikille ihotyypeille kuten myös kaikenikäisille kasvojen ja vartalon pesuun, myös herkkäihoisimmille. Itse valitsin tämän Aloe Konjac-sienen joka on omiaan nimenomaan kuivalle ja herkälle iholle.

Itse olen käyttänyt nyt tätä sientä iltaisin meikinpuhdistukseen n. viikon verran ja olen jo nyt varsin tyytyväinen. Synnytys, vauvavuosi ja sen mukanaan tuomat "rasitteet" (=univelka, huono ravinto, stressi yms) ovat valitettavasti jättäneet jälkensä iholleni. En muista koska viimeksi kasvojeni iho olisi ollut näin huonossa kunnossa; samea ja eloton, tuskin koskaan aikaisemmin. Nyt kuitenki jo muutaman käyttökerran jälkeen olen huomannut ihoni kirkastuneen ja virkistyneen. Se todella tuntuu paremmalta!

Sienellä kasvojen pesu on todella vaivatonta, kostea sieni liukuu sulavasti kasvojen iholla eikä voimaaa tai hankausta tarvita. 
Enää ei tarvitse myöskään roikkua pää lavuuaarissa hanan alla, samalla koko ympäristön kastellen :)

Sienen kanssa ei vältämättä tarvitse käyttää erikseen puhdistustuotteita, itse olen kuitenki levittänyt puhdistustuotteeni sieneen ja tämän jälkeen kevyesti, pyörivin liikkein käynyt kasvojen ja kaulan ihon lävitse. 
Mekaaninen kosketus kuorii ihon pintasolukkoa samalla aktivoiden verenkiertoa ja solunmuodostusta - täysin luonnollisesti!
Lopuksi käyn ihon vielä kerran läpi puhtaalla sienellä.

IMG_7034
Joko te olette kokeilleet tätä kauneudenhoidon ihmesientä?
Mikäli mielenkiinto heräsi niin esim tältä löytyy paljon lisätietoa:Edit// Näitä sieniä myy mm Ruohonjuuri. Oman tilasin puolestani täältä.
Tässä vielä linkki verkkokauppoihin, jotka jälleenmyyvät näitä Hyvän olon maailman-sieniä.

10 kommenttia:

 1. Wautsi! En kyllä ikinä ole kuullut tällaisesta sienestä!! Eli mistä näitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio: postausta nyt hieman päivitetty, mutta mm ruohonjuuri myy näitä. Tästä löytyy linkki verkkokauppoihin jotka myyvät näitä Hyvän olon maailman sieniä ; http://www.hyvanolonmaailma.fi/Jalleenmyyjat/Verkkokaupat/verkkokaupat.php

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei kiitos tiedosta!! En ole tullut katsoneeksikaan valikoimaa sillä silmällä :)

   Poista
 3. Kiva oli lukea hyviä kokemuksia tästä ja tuo vinkki pesuaineen kanssa täytyy laittaa kokeiluun. Olen pessyt sienellä ihan sellaisenaan ja minulle se ei ole toiminut mutta näillä vinkeillä kokeilen heti saman tien taas!
  Autinkoista pian alkavaa viikonloppua kaunottarien kaunotar! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaa meikinpoistoa tuo on ainakin helpottanut huomattavasti. Toivottavasti saat sinäkin sienesi uudestaan käyttöön hyvin tuloksin :)
   Aurinkoista alkavaa viikkoa ihana <3

   Poista
 4. Kiitos inspiroivasta postauksesta! Täällä toinen laiska ihon hoitaja nostaa kättä. Sieni lähtikin juuri tilaukseen, sillä nämä kasvot sitä jo huutaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas huojentavaa kuulla etten ole ainut laiskimus mitä ihonhoitoon tulee :) Toivottavasti sinäkin saat tästä kätevän ja helpon auttajan!

   Poista
 5. Eksyin blogisi sattumalta fb:n kautta ja olipa hassua huomata, että olimme kirjoittaneet melkein samaan aikaan samasta asiasta :D Itse kirjoitin juuri samalla otsikolla konjac spongesta, päivää aiemmin kuin sinä :D Tuo sieni tosiaan on ihonhoidon ihmesieni :)

  http://vauvaodotus.blogspot.fi/2015/03/ihonhoidon-ihmesieni-konjac-sponge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mikä sattuma! Kävin lukemassa myös sinun tekstisi aiheesta :)

   Poista