lauantai 28. maaliskuuta 2015

NOSH

Heippa! Meillä piti olla tänään NOSH-vaatekutsut, mutta Luukas sairastui eilen vatsatautiin joten meidän osallistuminen nyt sitten jäi! Harmittaa aivan vietävästi, sillä tilauslistani oli pitkä kuin nälkävuosi ja odotin todella muutamien tuotteiden näkemistä livenä.

En ole jostain syystä ennen ajatellut, että NOSH olisi juurikaan meidän juttu. Luukaksen serkkupojilla olen toki näitä vaatteita usein ihastellut, mutta mieltänyt ne ennemminkin sopivaksi heidän tyyliin ja sävyihin. Nyt kuitenkin kutsun saatuani kävin selailemassa tämän hetkistä vaatevalikoimaa ja voi miten hullaannuinkaan ja ennekaikkea miten paljon minttua!!
Tästä minttuuntumisesta tulossa oma kirjoituksensa tulevan lastenvaatepostauksen yhteydessä kunhan vain saadaan tuo meidän malli ensin terveeksi ja yhteistyöhön kuvien suhteen ;)idnosh
Kuvat: www.nosh.fi


Tässä yllä osa ostoslistastani. Osallistumattomuuteni kutsuille ei sentään estänyt minua muutamaa tuotetta tilaamasta. Kyllä se hätä keinot keksii vai mitä?! Kaisa ystävällisesti minulle muutamat jutut laittoi tilaukseen, kiitos tästä < 3 Ihan koko ostoslistaani en hänelle jo budjetillisista syistä voinut näpytellä, mutta pari juttua jäi vielä mietinään kun en tosiaan niitä livenä päässyt näkemään ja hypistelemään.
Minkälaisia ajatuksia NOSHin vaatteet teissä herättävät? Löytyykö suosikkeja?

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä tosi harmi, ettette päässeet!! Teidän pitää tulla kyläilemään kun poju on tervehtynyt. Noshilla oli huippukivoja juttuja varsinkin pojille tällä kertaa, mutta tota perhosbodya myös ihastelin että olisi suloinen pikku- tyttelillä! 💗 ihania valintoja sulla, mutta on kyllä taas ihan eri värit, kuin meidän ostoksissa! :) jokaiselle jotakin! Nähdään & pusuja potilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi arvelinkin että teille päätyy ihan eri sävyt, savanninkeltaista kenties?! ;)
   Minkäslainen teidän pääsiäinen on? Ehtisittekö te silloin meille kyläilemään? Jos vaan tuo isompi mies on silloin kunnossa!

   Poista
 2. Olen alusta asti tilannut Noshin vaatteita tytöilleni. Paidat ja tunikat ovat olleet todella hyviä, laadukkaita ja värinsä pitäviä. Koot on reiluja, hihoissa kääntövara. Välillä tämä äiti meinaa jopa kyllästyä kun kestävät niin kauan käytössä. :)
  Bodeissa olevat kaksoisnepparit kuulostaa fiksulta idealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään näissä vaatteissa erityisesti siitä, kun hihat kääntää jatkuu sama kuvio myös toisella puolella!
   Tässä mallistossa oli varsin kivoja juttuja pojillekin, jatkossa toki saan tilata noita ihanuuksia myös tytölle ;)

   Meidän poika on kasvanut aikaa hurjaa vauhtia ja vaatekaappia on saanut tähän asti olla aika usein uusimassa, mutta nyt on tässäkin havaittavissa tasaantumista ja tuota samaa ilmiötä miten kestävät vaatteet pysyvät ja pysyvät ja pysyvät aina vaan käytössä ;)

   Poista
 3. Nosh-mallistosta löytyy kivoja juttuja myös eskari-ikäiselle. Meillä on tästä mallistosta hankittu perhoskuvioinen vaaleanpunainen toppi/hihaton paita sekä musta farkkujerseyliivari ♥ Aivan ihanat! Vaatteiden laatu on todella hyvä ja niissä on jokin juju - tykkään. Mitoitukset kohdillaan ja kuoseissa löytyy omaleimaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut todella kiva kuulla miten laadukkaista vaatteista onkaan kyse! En usko että niin monet voivat olla väärässäkään ;) Innolla odottelen meidän ensimmäistä pakettia saapuvaksi!

   Poista