perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tänään, viimeaikoina ja tulevaisuutta

 
 
Se olisi taas yksi työviikko takana ja kesäloma askeleen lähempänä! Töitä minulla onkin enää n. kuukausi  jäljellä, sitten jään toukokuussa kesälomalle ja siitä suoraan äityslomalle! Ajatus tuntuu vielä todella epärealistiselta.. Oikeasti, kuinka lyhyt aika yksi kuukausi onkaan! Sitten olisi taas edessä ainakin vuosi kotona. Ihanaa, mutta samalla hieman kauhistuttaakin :)
 
Tämä tarkoittaa sitä, että Luukaksellakin on päiväkoti elämää jäljellä enää tuo samainen kuukausi. Luonnoksissa odotteleekin postaus miten meidän päiväkotiura on tähän asti sujunut, toivottavasti saan sen pian julkaistua. Yksi kaveri sieltä on ainakin noussut ylitse muiden, tämän tytön nimeä kun nykyään hoetaan kotona lähes koko ajan :)
 
Me lomaillaan itseasiassa koko perhe aina toukokuusta elokuuhun asti, sillä miehellä oli vielä Luukaksesta käyttämättömiä "isäpäiviä" ja uuden lakimuutoksen myötä nämä saa pitää äidin kanssa yhtä aikaa jos toisen lapsen la on ennenkuin esikoinen täyttää 2 vuotta.
Tähän perään vielä kesäloma ja uudesta lapsesta tulleet isävapaat mahdollistavat tuon koko kesän lomailun! Aika luksusta sanon minä :) Toukokuun /kesäkuun alku ovatkin pikkuhiljaa kalenterista täyttyneet äärimmilleen erinäisistä suunnitelmista ja menoista, jotka halutaan ennen vauvan syntymää toteuttaa. Myöhemmin kesällä onkin sitten pienempiä reissuja ja tekemistä tiedossa. Ihanaihana kesä < 3
 


IMG_7249


IMG_7250
 
 
Tulin teille nyt kirjoittelemaan ihan vaan aikanikuluksi, ilman mitään sen kummallisempaa aihetta :) Joten laitetaan tähän loppuun vielä eräs ostos jota en yksinkertaisesti vain voinut vastustaa!
Nämä suloiset, vaaleanpunaiset converset tulivat vastaan Sportamoren alessa ja lähtivät heti ostoskoriin. Ja hei, meidän vaunuasiatkin vihdoin liikahtivat eilen eteenpäin!! En millään malta odottaa että pääsen niistäkin teille kirjoittelemaan ;)IMG_7275Tällainen aiheeton, ajatuksenvirta-postaus ei ehkä ole tyypillisintä sisältöä blogissani, mutta minusta ihan kivaa vaihtelua vai mitä mieltä olette?
 
 
Oikein hyvää viikonloppua kaikille!!


6 kommenttia:

 1. Sinun ajatuksiasi ja miellyttävää tekstiäsi voisi lukea vaikka kuinka pitkään! Siksi blogisi onkin niin puoleensa vetävä kauniiden kuvien kera! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Itse koen, että olen enemmän ns asia/faktapostausten kirjoittaja ja tällaiset luovat höpötysjutut taas eivät oikein luonnistu vaikka niitä juuri tykkään muiden blogeissakin lukea!
   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. No kuulostaapa kyllä kivalta tuo pitkä lomanne! Ihanaa! Hyviä vointeja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä loma on kyllä tämän vuorottelu-läpsystävaihto-rumban jälkeen tervetullut!
   Ihanaa palmusunnuntaita <3

   Poista
 3. Oho näinkö nopeasti se aika menee ;) Justhan täällä kerroit raskaudestasi! Ihana kesä teillä edessä perheen kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä se aika tosiaan rientää, huh! :) Kohta ollaankin jo kesässä, jjeee! <3

   Poista