sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Varaslähtö pääsiäiseen

 
 
Varaslähtö pääsiäiseen todellakin.. En ole millään malttanut vaan olen jo pikkuhiljaa alkanut täyttää kotiamme keltaisella! Vaikka eihän sen nyt tarvitse edes pääsiäiseen liittyä, kevät sen taitaa kuitenkin saada aikaiseksi < 3 Harmi, että pientä takapakkia säätilan suhteen nyt otettiinkin, mutta ei tämä kylmä jakso voi kauaa kestää, eihän?!
 

IMG_7203
 

IMG_7199
 
 
 
Vatsataudista toivuttua olikin aika alkaa metsästää kadonneita kiloja takaisin ;) Meille piti tulla vieraita, mutta väärinkäsitysten vuoksi päädyttiinkin tuhoamaan tämä juustokakku lähes kaksin mieheni kanssa!
Kakku oli todella herkullinen; käytin tähän vanhaa kahden suklaan-juustokakun ohjetta dominokeksi pohjalla ja päälle rikoin vielä pari kinder-munaa pääsiäisteemaan sopivaksi.
 
Istutimme pojan kanssa pari viikkoa sitten pihalle narsisseja ja toin yhden sisällekin. Itse en henkilökohtaisesti juurikaan narsissesta tykkää ainakaan sisällä, ulkona ne vielä menevät.
Tälläkin hetkellä tämä yksilö on kasvattanut vartta aivan hurjasti ja näyttää siinä olohuoneen pöydällä, ruukussaan todella typerältä!
Meillä käydään kaiken lisäksi vielä kovaa henkistä taistelua saako äidin asetelmat ja sommitelmat ylipäätänsä olla siinä pöydllä. Pojalla kun tuntuu olevan ihan eri visio tavaroiden sijoittelusta ;) Itse en kyllä tässä asiassa periksi anna vaikka kukat välillä varsin kärsineen näköisiä ovatkin ja kirjat/lehdet/kynttilät hujan hajan. Ehkä jonain päivä ne vielä saavat olla rauhassa.. kunnes seuraava pikku apuri alkaa näyttämään omia taitojaan!
 
 
 
idkakku


IMG_7193
 
 
 
 
Energistä alkavaa viikkoa!


13 kommenttia:

 1. Ihana tuo kakku! Mun taitaa olla pakko kopsaa tämä idea itselleni. ;)
  Mainitsen sitten omassa blogissa, että idea oli sinulta. :D
  Meillä on ollut pajunkissat puolitoista viikkoa sisällä ja ulkona. Samoin narsissit.
  Koristemuniakin löytyy olkkarista. :)

  Kevät<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä idea toteutukseen! Kiva jos mainitset mistä inspiraation sait mutta idea tuskin on minun alkuperäinen :)
   Tosiaankin kevät <3!!

   Poista
 2. Onpas herkullisen näköinen kakku! Nams! Kauniit kuvat olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kaikenlisäksi kakku on vieläpä helppo toteuttaa!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja hauska idea tuo munasta kurkkiva tipu :)
  Huomasin kuvissa jotain tuttua. Taitaa olla samanlainen matto kuin meillä ja Hayn pöytä. Tuttuja kuvakulmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihastuin blogissasi tuohon mattoon ja kun se hobby hallissa alennuksessa oli en voinut olla tilaamatta :) Vaikka aluksi vinyylimatto hieman herättikin epäilyksiä..

   Poista
 4. Oi ihania pääsiäiskuvia! Mikä ihana kinderkakku tuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on itseasiassa vanha resepti, alkuperäinen on nimellä kolmensuklaan-juustokakku. Itse olen tehnyt tästä kaksikerroksisen maito-ja valkosuklaasta. Pääsiäisen kunniaksi vielä kinder murusia päälle.. kesällä taas toimivat esim mansikat, nam!

   Poista
  2. Nam! Mun mies haluaa kinderpiirakan pääsiäiseksi, voisikin testata tätäkin ;)

   Poista
 5. Ooh, onpas kiva ha herkullisen näköinen kakku :) Ihan tulee pääsiäisfiilis näitä kuvia katsellessa. Kohtahan se jo onkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen jo nyt virittäytynyt pääsiäistunnelmaan. Sallittakkoon se sillä olemme pääsiäisenä molemmat työjutuissa kiinni :)

   Poista