tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vatsapöpöjä & retkeilyä



Viikonloppuna minulla piti olla hetki aikaa ihan itselleni, mies oli yövuoroissa ja poika mammilassa hoidossa vaan mitenkäs muuten hän viettäisikään tätä yksinoloaan kuin sairastumalla vatsatautiin! Olettekos muuten miettineet miksi vatsatauti iskee aina yöllä?
Lopulta kun mikään ei pysynyt enää sisällä ja vointi kävi kovin heikoksi päädyin ensiapuun tiputukseen. Kyllä sitä siinä oksentaessa oli kova huoli pikkuisesta ja mielessä kävi kaikki  mahdollinen kuivumisesta ennenaikaiseen synnytykseen. Nestetippa kuitenkin freesasi oloa sen verran, että kun sunnuntai oli vielä levätty niin maanantaina lähdettiinkin retkeilemään!


pöpö



idretkeily


Reppuun pakattiin eväät & lelut ja retkeilyseuraksi saatiin vielä Luukaksen kummit sekä serkkupojat.   Sää tarjosi sekin omasta puolestaan meille ainekset täydelliseen retkeilypäivään! Teijon retkeilyaluehan valittiin viime vuonna toiseksi Suomeen perustettavista uusista kansallispuistoista. Patikoinnin lisäksi alueella voi mm kalastaa, meloa & soutaa sekä suunnistaa. Alueella on myös oma luontotalo. Luin jokin aika sitten lehtijutun, jossa kerrottiin alueen kehittämisestä enemmänkin mm SUP-lautoja olisi kesällä vuokrattavana extremefun- melontakeskuksen kautta! Tätä ainakin minä olen heti vauvan syntymän jälkeen kokeilemassa, vaikuttaa meinaa sen verran hauskalta puuhalta!!

Kaikenkaikkiaan meillä oli todella ihana ja onnistunut päivä näissä maisemissa.


teijo3



teijo5



teijolla1


teijolla2


teijolla3



Meidän Luukas, oikea herra minä itse! < 3 Poika tekisi tällä hetkellä ihan kaiken itse eikä tietystikään yhtään saisi auttaa. Ja monesta hommasta hän jo suoriutuukin todella hienosti. Välillä äidin hermoja raastaa kun koko maitopurkki kaatuu pöydälle/lattialle tai voi rasiasta katoaa puolet leivän päälle, mutta pakko yrittää vaan hillitä itsensä ja antaa toisen yrittää < 3 Siivoamalla siitä sotkusta sitten selvitään ;)

Onneksi eilen tuli tankattua auringonsäteitä kunnolla, tällä hetkellä kun joudun nauttimaan niistä ikkunan kautta.. Vatsatauti kun palasi aamuyöstä takaisin :/  Toivotaan, että tällä kertaa ei tippaan asti joutuisi! Painokin alkaa lähentelemään jo alkupainoa eikä sitä +5kg:tä joka tähän mennessä oli tullut lisää!


Aurinkoista viikkoa teille ihanat!

12 kommenttia:

 1. Ounou! Toivottavasti voit jo paremmin!

  Ihania kuvia olet räpsinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä jo voidaan paremmin <3
   Kiitos kommentistasi S!

   Poista
 2. Voi ei, mahatauti :/ Toivottavasti tauti on jo ohi, ja ettei muu perhe sairastu. Meillä koko perhe sairasti mahataudin viime keväänä, ja kyl silloin itsellä oli huoli miten mahassa voidaan. Onneks tauti meni päivässä ohi!
  Ihana retkipäivä teillä ollut. Meilläkin on tarkoitus mennä Teijoon retkeilemään helatorstaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yök! Onneksi tauti tuntuu jo selätetyltä eikä tuo takapakki ihan niin kauheaksi muodostunut!
   Ihanaa retkipäivää teille Teijolle!!

   Poista
 3. Voi että miten ikävä tauti! :((( Pikaista paranemista ja voimahalauksia! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3<3 Uskoisin, että voiton puolella jo ollaan :)

   Poista
 4. Löysin sun blogin ihan äskettäin Facebookin Äiti bloggaajat ryhmän kautta ja liityin kyllä heti lukijaksi, ihania kuvia elämästä :)Ihanaa odotusta sulle, täällä odotetaan kans toista, rv 21+5 menossa :)

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja aurinkoisesti tervetuloa! Olet muuten blogini 100 rekisteröitynyt lukija, juhuuu!! <3
   Pitääkin tulla kurkkaamaan blogiisi, kiva löytää suht samoilla linjoilla odottavia vaikka omassas blogissa raskausjutut on jäänet varsin minimiin :)

   Poista
 5. Huh, onneksi taudit alkavat olla jo takana! Ikävä vielä tuo takapakkikin. Mutta ihania retkeilykuvia ja upeat maisemat. Tuonne täytyy meidänkin suunnistaa kevätretkelle joku viikonloppu. Metsän rauha oikein huokui kuvistasi. Hyviä vointeja ja toivottavasti tämä viikonloppu tuo vähemmän yllätyksiä tullessaan kuin edellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu on onneksi ollut paljon onnistuneempi kuin viimeinen! Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on ollut onnistunut <3
   Suosittelen kyllä ehdottomasti suuntaamista Teijon kauniisiin maisemiin! Ja mikäli vain patikointi kiinnostaa niin reittejähän tuolla olisi pidemmältikin.. Meidän seurueen pikkujalat jaksoiovat reippaasti kävellä nuotiopaikalle ja takaisin mutta pidemmät reitit saivat jäädä :)

   Poista
 6. Huh, toivottavasti alkaa olla tauti siellä voitettu kokonaan! Voi miten ihania retki kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ollaan jo terveinä eikä muu perhe sairastunut! *koputtaa puuta*
   Päivä oli todella ihana, samanlaisia kelejä odotellessa :)

   Poista