lauantai 11. huhtikuuta 2015

Naistenilta Nahkatehtaallaiime viikolla osallistuin Vanhalla nahkatehtaalla järjestettyyn naisteniltaan. Nahkatehtaan katon allahan sinua palvelevat paitsi laadukas itsepalvelukirppis Selected2ndhand niin myös sisustussuunnittelija Niina Ahosen sisutus-ja vaatemyymälä LifeStyleOutlet. Aiemman postaukseni aiheesta löydät täältä.

Tällä kertaa ohjelmassa oli perinteisen muotinäytöksen ja pikku purtavan ja kuplivan lisäksi uuden Urban Design Outletin avajaiset! 
Muotinäytöksen asut koostuivatkin pitkälti UD:n ja Frientexin asuista, mutta oli mukaan otettu myös vaatteita kirppiksenkin puolelta. Itse tykkään aivan valtavasti tästä ideasta, että asut ovat tosiaan valittu ja stailattu ihan myynnissä olevista vaatteista, kengistä ja asusteista! Viime kerralla olin itsekin mallina ja vaatteet suorastaan kilpahuudettiin meidän päältä!

IMG_7385


IMG_7380


IMG_7370


iderityinen


IMG_7387


IMG_7381Illan aikana ehdin kiertää myös kirpparin ja LifeStyleOutletin puolta. Jollen tuota Mulberryn huivia jo omistaisi niin nyt se olisi viimeistään mukaan lähtenyt! Joten jos et vielä tuota klassista huivia omista niin kipin kapin Nahkatehtaalle :)
LifeStyleOutletin puolella oli menossa myöskin ns tyhjennysmyynti, puoti on  nimittäin muuttamassa. Ei sentään kovin kauas, ihan vain viereiseen huoneeseen hieman pienempään tilaan :) Ja arvatkaapas mitä on tulossa tilalla?! Itse innostuin tästä uutisesta aivan valtavasti; nimittäin sisustusliike Country White!! Voi tätä on kaivattukin; Lexingtonia, Riviera Maisonia ymsyms 
Heti kun liike saa ovet avattua tulen aiheesta vielä täälläkin varmasti hehkuttamaan.IMG_7375


IMG_7371


IMG_7391Sillä välin voit tsekata Vanhan Nahkatehtaan nettisivut täältä tai löydät heidät myös facebookista.


4 kommenttia:

 1. No onpa kiva tietää tästä paikasta! Muistinkin sinun joskus kirjoittaneen savolaisesta "paremmasta kirpparista", mutta en muistanut nimeä. Ajattelimme ensi viikolla piipahtaa myös siellä kun tulemme Murenan iltaan. Oletteko sinä ja Kaisa tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eli Salossa sijaitsee ;) Tarkempi osoite vielä tässä Tehdaskatu 12, 24100 Salo.
   Ollaan tulossa Kaisan kanssa tuonne Murenan iltaan, nähdään siis siellä! Ihanaa <3

   Poista
 2. Kiitos hienosta jutusta! :) Nahkatehtaalla on nyt myös oma blogi osoitteessa vanhanahkatehdas.blogspot.fi. Tervetuloa sitäkin kautta vierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, liitynkin heti lukijaksi :)
   Aurinkoista kevättä!

   Poista