keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vaunut on valittu!Vihdoin voin ilmoittaa meidän vaunupulman olevan ohi! Onneksi kauaa emme päätä vaivanneet kysymyksellä; tarvitaanko meillä tuplarattaat vaan päädyimme nopeasti ratkaisuun, että kyllä tarvitaan!
Hieman kauemmin menikin sitten miettiessä, että minkämoiset. Itse olin heti alussa jo vahvasti bugiksien kannalla, mutta hinta toki hieman hirvitti. Mies meinasikin pyörtyä sen kuullessaan ;) Kiitos kuitenkin & Something dailyn Emmin vinkin; näytettyäni miehelle videon kyseisistä vaunuista ei meillä oikeastaan muita vaihtoehtoja enää edes mietitty.. Lopulta se olinkin minä joka joutui tuota miestä toppuuttelemaan ;)


Eli kyllä, meidän vaunuvalintamme on Bugaboon Donkey duot off white sävyssä!!idbugiksetKysyimme tarjouksia ulkomaisista verkkokaupoista ja erittäin positiivisten kokemusten ja loistavan asiakaspalvelun perusteella päädyimme tilaamaan vaunumme BabyPlus-verkkokaupasta, joiden valikoimaan kuuluu Bugisten lisäksi mm Stokke, Maxi-Cosi, Mutsy yms..

Tulen kirjoittamaan tilausprosessista (sekä lisävarusteista) vielä ihan oman postauksensa kunhan vaunut ensin saapuvat perille, mutta voin nyt jo todeta asiakaspalvelun olevan todella sujuvaa ja ammattitaitoista. Saimme vastaukset sähköposti kyselyihimme aina joko samana tai viimeistään sitä seuraavana päivänä. 
Pyöritimme ja varmistelimme myöskin tuota tilausta edestakaisin niin monta kertaa, että molemmille osapuolille oli varmasti selvää mitä tilaus pitää sisällään, paljonko se tulee kaikkinensa kustantamaan ja että varmasti jokainen yksityiskohta oli kunnossa! 


Nyt sitten pitäisi jaksaa lähetystä odotella sen 6-8 viikkoa, miten minä kestän?! Onneksi kaksi jo melkein mennyt! Käyttöönottoa ei sentään tarvitse sinne kesäkuun lopulle asti odotella vaan nuo menee tämän väliajan ratas-ostoskorimallilla ennenkuin vaununkoppa tulee käyttöön 


Tässä tilausta odotellessa ja vaunukuumeillessa olisi kiva viritellä kommentti kentässä Bugaboo-keskustelua! Kokemuksia, mielipiteitä mitä vain.. 
Minkälaisia lisävarusteita esim teiltä löytyy?

11 kommenttia:

 1. Täällä yksi ehdoton Bugaboo-fani! Meillä ollut Bugaboolta kaikkia malleja (ööhöm;) ,tällä hetkellä Buffalot ja Bee3. Olen erittäin tyytyväinen toimintoihin,ulkonäköön,ja ennenkaikkea noihin lisävarusteisiin! Lisäksi sopivat hyvin myös pidemmille työntäjille(meillä oleellinen ominaisuus) Seatlinerit ja kesäkuomu ovat äärimmäisen ihania kesällä ja talvella saa kätevästi lämpöpussia jne. Kuomu on todella suojaava ja varsinkin näissä uudemmissa malleissa kun on ne pidennettävää kuomut!

  Toivottavasti tekin pidätte Bugaboosta,meillä on monien kymmenien rattaiden/vaunujen jälkeen päädytty aina uudestaan Bugaboohon ja nyt pysytellään niissä:). Mielenkiinnolla odottelen postauksia tähän liittyen:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi mikä bugiskokoelma! :) Meillä ollaan tähän asti menty noilla emmlajungilla ihan sujuvasti, nyt vasta minustakin taitaa tuo lastenvaunuhullu nostaa päätään ;)

   Poista
 2. Ihan parhaat!! Meille kans tulee kesäksi valkoiset kuomut (sydänsilmöhymiö) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Ne valkoiset miellyttivät heti minun silmääni, tosin päästävät ilmeisesti aika paljon valoa lävitseen.

   Poista
 3. Oi, minäkin haluan tuollaiset!
  ps. BabyPlus - verkkokauppa linkki ei aukea! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun tilaus vetämään ;) Nyt pitäisi linkinkin toimia!

   Poista
 4. Paljon noille tulee hintaa kaikkineen? Täällä vielä kahden vaiheilla, että ulkomailta vai suomesta.... ;) kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tilattiin tosiaan lisäksi kaikenmaailman lisähärpäkkeitä mutta useita satoja säästettiin kuitenkin! Kannattaa kysellä s.postilla tarjouksia paketista jonka juuri te haluatte! :)

   Poista
  2. Kiitos! siinä tapauksessa spostia naputtelemaan. :)

   Poista
 5. Millaiset vaunut teillä oli aikaisemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli Emmaljungan Duo edget.. Postauksen niistä löydät täältä: http://heculina.blogspot.fi/2013/06/no-ne-vaunut.html

   Poista