perjantai 15. toukokuuta 2015

Blogi facebookissaNyt ne ovat vihdoin auki! Nimittäin blogini fb-sivut! Sain tässä jokin aikaa siten lukijalta kyselyn mitä kautta blogiani voi seurata. Tämän kysymyksen myötä aloin pohtia asiaa hieman tarkemmin, aikaisemmin en nimittäin ollut asiaan juurikaan kiinnittänyt huomiota. Teitä rekisteröityneitä lukijoita on viimeaikoina tullut lisää, todella lämpimästi tervetuloa! Kuitenkin tilastot ja seurantakanavat näyttävät täällä olevan kävijöitä vieläkin enemmän, hurjaa!
Aikaisemmin blogiani on voinut seurata lisäksi bloglovinin ja blogilistan kautta, joissa kummassakaan en tosin ole itse vieraillut aikoihin. Niinpä minulle tulikin täytenä yllätyksenä tieto, että blogilista.fi sivusto lopettaa toimintansa 1.6.2015.
Oli siis tullut aika miettiä muita seurantakanavia..


idroses


IMG_7586


IMG_7572


Facebookin suhteen olin varsin epäileväinen. Itse olen kyllä tykänny muutaman lemppariblogini fb-sivuista, mutta ne eivät kuitenkaan ole ensisijainen kanavani seurata näitä kyseisiä blogeja. Kuitenkin niin moni nykyään jo facebookissa on ja ymmärrän hyvin etteivät kaikki puolestaan halua/viitsi liittyä googlen kautta rekisteröityneeksi lukijaksi. 

Kolmisen kuukautta se kuitenkin vei, että uskalsin fb-sivut luonnostilasta julkaistakaikkien nähtäville mutta siellä ne nyt ovat! Joten käykäähän tykkäilemässä!

Tässä kohtaa tullaan ehkä siihen seikkaan miksi alunperin vastustelinkin ideaa blogin fb-sivuista, itseäni ainakin usein ärsyttää katsoa samoja kuvia instan ja facebookin kautta kun sitten lopulta blogin postauksessa. Myönnän tosin itsekin usein lisäileväni instagramiin kuvia jotka on jo nähty blogin puolella. 
Facebookin kanssa pyrinkin siihen, että vaikka uusimmat postaukset sinne varmasti lisäilenkin niin siellä nähtäisiin myös paljon muuta. Sisältöä jota en ehkä tänne blogiin tuo kuten mielenkiintoisia/ajatuksia herättäviä artikkeleita ja tutkimuksia, muiden blogien postauksia jotka ansaitsevat minusta huomiota, kuvamateriaalia ja sen sellaista.Mitä mieltä te oletta facebookista blogin seurantakanavana, yes or no
Mitä kautta ylipäätänsäkin seurailette lemppariblogejanne?  Kommentteja & ajatuksia?! 


Ennenkaikkea ihanaa viikonloppua, puss! 

3 kommenttia:

  1. Bloggaajan tulee seurattua suosikkiblogeja oman blogilistan kautta mutta kyllä ne uusimmat päivitykset sieltä Facebookista usein tulee bongattua :) Kiva kun päätit lähteä FB:n puolelle ja käynkin tykkäämässä!

    VastaaPoista
  2. Heti piti mennä tykkäämään, jei! :)

    VastaaPoista
  3. Jes jes jes! Somen kautta blogien seuraaminen on kyllä kätevää ja odotan innolla sun spessujuttuja Facessa. :) Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista