torstai 21. toukokuuta 2015

Mattolöytöjä!


Eksyinpä pitkästä aikaa H&M:n sivuille kesävaatteita ja erityisesti tuubitoppeja etsimään niitäkun kesällä aina tarvitsee ja imetyksen kannaltakin ne ovat todella helppo vaatekappale. 
Jostain syystä en tosiaan ole aikoihin hennesin valikoimaa tullut katsastaneeksi ja tuo H&M home puoli varsinkin jäänyt vähemmälle huomiolle. Onneksi tosin nyt senkin valikoiman tulin katsastaneeksi sillä muuten minulta olisi menneet nämä ihanat matot aivan sivusuun!

Itse en ole mattojen ja verhojen suurin fani, mutta mies on sitä mieltä että ne pitää olla ja tottahan ne tietynlaista kodikkuutta tuovatkin. Täydellisiä yksilöitä kun on vaan ollut niin kovin vaikea löytää ja ennemmin kun suostun kompromissiratkaisuihin olen sitten kokonaan ilman. Tästä syystä ehkä meillä ei kahteen vuoteen keittiössä mattoa ole ollutkaan! Ja kompromissiratkaisuista taas hyvänä esimerkkinä meidän olohuoneen verhot, jotka ovat samaisen kahden vuoden aikana vaihtuneet varmaan miljoonaan kertaan. Ihan kivat eivät vain riitä, onneksi luulen löytäneeni tähän verhopulmaankin ratkaisun, vihdoin! Ennenkuin pääsen nämä ostamaan ja paikoilleen asettelemaan pitääkin tapetoida seinät uusiksi ;)

Mutta nyt näihin matto uutukaisiin..


IMG_7612


idkitchenmatot


IMG_7610H&M home:n puolelta tosiaan löysin nämä kaksipuoliset jakardikudotut matot. Tilasin heti molemmat koot (70x140 ja 70x200) sillä en ollut varma kumpi pituus makuuhuoneeseemme olisi parempi. Alkuun tilasin tosiaan maton ajatellen makuuhuonettamme, mutta sovitettuani tuota keittiöön totesin sen käyvän loistavasti myös sinne! 
Keittiössä harmaa puoli päällä ja makuuhuoneessa taas valkoinen, näitä voi sitten mielensä ja kyllästymisensä mukaan käännellä ;) 

Eikä näitä upeita mattoja ollut hinnallakaan pilattu; isompi kustansi 39,99e ja lyhyempi 29,99e! Hennesillä on usein myös alennuskoodeja tarjolla, jota itsekin tilauksessani hyödynsin.
IMG_7614


IMG_7615 Että tällaiset edulliset huippulöydöt piristävät päivää ja saavat hyvälle mielelle!

14 kommenttia:

 1. Onpa kivat ja freesit matot! Onpa teillä kaunis koti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Itse tykkään tuosta kuviosta kovasti :) Ja tosiaan; kun tuon keittiön matonkin kääntään valkoinen puoli ylöspäin niin keittiön ilme muuttuu aivan täysin ja on kuin olisi uuden maton ostanut ;)

   Poista
 2. Olen pohtinut pitkään noita H&M mattoja. Monella olen niitä nähnyt, jos sitä joku päivä tilaisi meillekin sellaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella näin lyhyen kokemuksen perusteella! Pojan huoneesta puolestaan löytyy nyt "automatto" ja tytön huoneesta vaaleanpunainen raitamatto.. Näistä omat postauksensa myöhemmin :)

   Poista
  2. Hei niitä automattoja ei ole koskaan jäljellä kun etsin :( huono tuuri mulla

   Poista
  3. Olen kuullut monen muunkin sanoneen samaa, enpä olisi uskonut että noin suosituksi nousee!

   Poista
 3. Hyvältä näyttävät! Pysyvätkö paikallaan kuinka hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :)
   Yllättävän hyvin pysyvät paikoillaan jopa pojan menossa mukana. Itse olin varautunut ostamaan jonkinlaisen "pohjallisen" mutta vielä ainakaan en ole kokenut siihen tarvetta!

   Poista
 4. Vitsi kun ovatkin kivat! Täytyykin vierailla pikaisesti H&M:llä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä joka sentin arvoiset! Kipinkapin shoppailemaan, eilen vielä niitä näkyi valikoimassa olevan :)

   Poista
 5. Kaunis keittiö ja kiva mattolöytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni.. Tahmatassun jälkiä astianpesukoneessa ;)

   Poista
 6. Kivoja mattoja, itsekin samoja katsellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nämä ovat olleet käytössäkin todella hyvät!

   Poista