keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Oi summer style, Oi holiday style!Vihdoin! Oi vihdoin päästiin täälläkin nauttimaan hieman kesäisimmistä ilmoista. Syötiin pojan kanssa tänään lounas ulkona ja anoppilassa terassikahvilla, auringossa istuessa tuli oikein lämmin! Ihanaa kesäkesä!

idholidaystyleTämä meitä hellinnyt sää sai ajatukset suuntautumaan jo hieman kesäisempään pukeutumiseen, tähän asti kun aamuisin on ollut pakko vetää trenssiä päälle eikä ilman sukkahousujakaan ole uskaltanut liikenteeseen lähteä. Sen verran kuitenkin kalenteriin tuijottaja olen, että toukokuun alusta asti on ballerinat jalkaan valikoituneet säästä viis.. Onhan toukokuu kuitenkin jo kesäkuukausi ;)
Voi miten odotankaan, että saan ylläolevan asun vetäistä päälleni ja suunnata rannalle! Sävyt valkoinen ja navy yhdistettynä sailori henkiseen raitaan ovat juuri  ominta tyyliäni ja ennenkaikkea mielestäni sitä kesäpukeutumista parhaimmillaan! Punaisella ja oranssilla taas saadaan pientä piristystä luotua asuun ja nämä sävyt sopivat ne mielestäni todella hyvin yhteen valkoisen ja navyn kanssa.


Holiday style ja sen pohtiminen sopiikin tähän hetkeen sillä virallinen äitiyslomani alkoi tällä viikolla! 


2 kommenttia:

  1. Kaunis kesäsetti koostettuna! Raitabikinit tulikin jo hankittua, sandaalitkin on ... eikun lakkaamaan varpaankynsiä :) Ihanaa äitiyslomaa sulle ♥

    VastaaPoista
  2. Kaunis kokonaisuus, niin kesään sopiva.

    VastaaPoista