keskiviikko 6. toukokuuta 2015

OlaplexHieman hiusasiaa. Monet teistä lukijoista ehkä tietävätkin viha-rakkaussuhteeni hiuksiini. Harvassa ovat ne päivät kun olisin näihin haituviini 100% tyytyväinen. Valitettavasti omaan suomalaisen ohuen sekä hentoisen hiuslaadun ja vaikka vielä vessan peilistä katsoessa kampaus miellyttäisikin niin viimeistään eteisenpeilistä kurkatessa koko luomus on jo lässähtänyt päätämyöden :/
Opiskeluaikoina vielä säästin kampaaja käynneistä ja värjäsin hiukseni itse kaupanväreillä.. Noh, arvaatte varmaan, että tuon "säästämisen" hintaa maksellaan osittain vieläkin.

Tässä tukassa oikeat tuotteet ovatkin avainasemassa tyydyttävän lopputuloksen loihtimisessa. Onneksi olen viime vuoden aikana onnistunut löytämään juuri minulle sopivat shampoot, hoitoaineet kuin muotoilutuotteetkin. Muistattekin varmaan postaukseni Living proof-tuotteista, niiden nimeen vannon edelleen. Toinen ehdottomasti suosikkisarjani ja hiusteni pelastaja on ollut JOICOn  K-pak-sarja. 


Hiljattain kuulin kampaamoalaa mullistavasta, uudesta innovaatiosta Olaplexista! Se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiusta aivan uudella tavalla. Se perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.
Aloinkin heti selvitellä netistä mistä kampaamosta tätä tehohoitoa olisi saatavilla. Kävi hyvä tuuri, että löysin kampaamon ja kampaajan lapsuuden kotikaupungistani. Olin kuullut tästä paikasta jo aikaisemmin todella positiivista palautetta ja nyt sainkin syyn käydä kokeilemssa paikan. Mammani ja kummitätini ovat aina innokkaita lapsenhoitajia, joten valitsemalla tämän kampaamon hoitui kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Minua vieläpä muistutettiin, ettei kiirettä takaisin olisi!hiuksetvuodessaIhan hirvittää tämä kuva tänne julkaista, mutta kun unohdimme ottaa ennen ja jälkeen kuvat. Ensimmäinen kuva on reilun vuoden takaa ja siinä on nähtävillä kaikki pahimmat raskauden ja imetyksen aiheuttamat jäljet mm hiusten oheneminen ja katkeilu. Yhtäkkiä tuolla pääliosassa oli sellaista parin sentin pituista katkennutta haiventa. Tämän lisäksi vaalea hiukseni alkoi yhtäkkiä vihertää! Tiedän, ettei tämä ongelma ole vaaleassa hiuksessa ennenkuulumatonta, mutta itse en ikinä ole tästä ilmiöstä aiemmin kärsinyt.
Kuten totesin oikeilla tuotteilla sekä myöskin pelkkiin raitoihin siirtymisellä olen vuoden aikana saanut korjattua paljon eikä lähtötilanne aivan näin paha ollut.

Harmittaa todella sen ennen kuvan puuttuminen, mutta katsokaas nyt tuota uutta kuvaa!! Hiuksiin tehtiin tosiaan tuo Opalex hoitokokonaisuus ja sen lisäksi tyveä raidoitettiin. Tällä kertaa mukaan laitettiin vielä muutama kylmänsävyinen, tummempi raita. Hiukset on tuossa kuvassa ainoastaan pöllytetty kuivaksi, mitään tuotteita ei siis ole käytetty tai muutenkaan hiuksia muotoiltu. Aivan uskomaton kiilto! 

Kotona olen huomannut hoidon vaikutuksen etenkin pesun jälkeen, hius ei enää veny ja pauku samalla tavalla.. jotain on siis todella tapahtunut! Tokikaan tämä ei esim kaksihaaraisia poista, joten taistelu niitä vastaan jatkuu edelleen!

Kiinnostuitko?! Lisää aiheesta voit lukea vaikkapa täältä.

8 kommenttia:

 1. Todella terveen näköinen uusi tukka, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitkälle on tuosta ensimmäisestä kuvasta tultu!

   Poista
 2. No nyt rupesi kiinnostamaan tuo hoito. Todella upea lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen 110% tutustumaan tähän tehohoitoon tarkemmin!
   Tässä toinen hyvä, infomatiivinen sivusto aiheesta:
   http://qhair.fi/kampaamopalvelut/olaplex/

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olen itsekin, kerrankin täysin tyytyväinen :)

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoisen kuuloinen tuo käsittely ja hyvältä näyttää lopputulos, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan tarkemmin ja kokeilemaankin! Itse olen vielä parin viikon jälkeenkin todella tyytyväinen ja yllättynyt käsittelyn tuloksista :) Ja tämä tosiaan toimii kaikissa hiuksissa olivatpa ne käsitellyt tai käsittelemättömät.

   Poista