maanantai 8. kesäkuuta 2015

Hiukset tuuheammiksiNytkun olen ollut tässä jonkin aikaa ilman hiustenpidennyksiä erilaiset  muotoilu- ja viimeistely tuotteet ovat tulleet taas osaksi päivittäistä tai ainakin viikottaista hiustenhoitoa. Olen useaan otteeseen täällä blogissa kertonut "kärsiväni" ohuesta ja hennosta perinsuomalaisesta hiuslaadusta, joka valitettavasti laittamattomana roikkuu pitkin päätä kuin hiiren häntä.
Onneksi on kuitenkin keinoja joilla saada hiuksiin hieman lisää tuuheutta. Tässä postauksessa esittelenkin luottokaksikkoni, jotka ovat tulleet jäädäkseen peilikaappini tuotevalikoimaan! Nimittäin kyseessä on täällä jo aiemminkin hehkuttamani Living proof-tuotesarjan full root lifting hairspray sekä full thickening cream.


Idvolumia


IMG_7907


Jokaisella suihkukerralla eivät nämä käyttöön pääse, mutta heti kun tiedän itselläni olevan menoa kodin ulkopuolelle otan joko toisen tai sitten molemmat tuotteet käyttöön.
Tuota hiusten tyveen suihkutettavaa root lifting sprayta suihkaisen jokaiseen nostamaani hiusosioon, jonka jälkeen harjaan hiukset läpi. Tämä tuote toimii todella hyvin yksinäänkin, mutta usein otan vielä rinnalle tuon thickening creamin
Yhdessä näillä saan hiuksiini todellakin sitä kaivattua tuuheutta ilman, että lopputulos olisi tahmainen tai karkea. Tuotteita annostellaan varsin pienet määrät, sillä liikaa annosteltuna niillä kun saattaa olla aivan päinvastainen; latistava vaikutus!
Tuota thickening creamia levitän hiuksiin kauttaaltaan. Lopuksi hieron tuotteet sormin, pyörivin liikkein aina hiusten tyvestä pituuksiin ja lopuksi harjaan hiukset läpi. 

Useimmat volume-tuotteet vaativat toimiakseen lämpöä, joten kuivaan hiukset aina pää alaspäin melkein kuiviksi asti. Lopuksi vielä muotoilen ne pyöröharjaa apuna käyttäen. Mikäli tiedossa on jokin erityinen meno tai juhlat aloitan prosessin jo suihkusta käyttämällä volumeshampoota ja hoitoainetta. 


IMG_7915Näitä tuotteita voi Salossa ostaa Studio Revalista, jossa nyt myös uutena tuotesarjana minuakin kovasti kiinnostava Macadamia. Näissä tuotteissa pääraaka-aineena on sekoitus macadamia- ja arganpähkinöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti