keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

I see orange!Oranssi on ehdottomasti sävy jonka miellän hyvin vahvasti kesään. Enpä muista omistavani yhtään oranssia vaatetta tai asustetta, jota talvella käyttäisin. Ei sillä, että tuota sävyä vaatekaapistani muutenkaan hirveästi löytyisi, nopeasti mieleen nousee ainoastaan kaksi toppia! Asiaan on tulossa pieni muutos ainakin kenkien osalta,näistä lisää kunhan saan pakettini kotiin. Sitä ennen keräsin pari asua, joissa käyttäisin enemmän kuin mielelläni oranssia tuomaan tuttujen ja turvallisten sävyjen rinnalle pientä twistiä.
idorangemymind

Valkoiset farkut ovat roikkuneet jo pari kesää ostoslistalla. Valitettavasti vain sopivia ei ole tullut vastaan. Melkein kaikki sovittamani yksilöt ovat olleet aivan liian läpinäkyviä tai muuten vain teinifibat mieleen tuovia! Tänä vuonna olen tosin muutamien bongannut löytäneen täydellisen parin Zarasta. Harmi vain, ettei tällä hetkellä housujen osto tule kysymykseenkään, tuskin saisin omaa kokoani tai edes muutamaa kokoa isompia farkkuja vedettyä polvia ylemmäs ;) 
Uskaltaisikohan sitä ottaa riskin ja ostaa "oman kokoiset" ja toivoa synnytyksen jälkeen pikaista palautumista omiin mittoihin?!
iseeorange
No tämän toisen kollaasin asun ainakin saan tänä kesänä toteutettua jos ylläoleva jää valkoisista farkuista kiinni! Tuubitopit ovat mitä parhain vaatekappale imettävälle äidille ja vieläpä yksi lempparini kesäisistä vaateista. Bleiserin alla se kun menee virallisemmissakin tilaisuuksissa, mutta taipuu myös todella rentoon kesälookiin... Eikä tarvitse pelätä olkainten jättämiä rajoja!


Vielä kun saataisiin ne helteet tänne. Vaikka olenkin koittanut pysyä positiivisena ja toiveikkaan odottavaisella kannalla, alkaa tässä pikkuhiljaa pieni pelko lyhyestä ja viileästä kesästä hiipiä persuuksiin! Vielä ei kuitenkaan menetetä toivoa, eihän?!
Entäpäs kuuluuko oranssi sinun vaatekaappiisi?

6 kommenttia:

 1. Oi että onko sinulla Never Full myös Ebene-kuosissa? <3 Ihania kollaaseja! Oranssi ei ole koskaan kuulunut lempiväreihini, mutta viime kesänä hamusin itselleni oranssit korkkarit, jotka ovat olleet tosi kiva piristys muuten niin perusvärejä toistavassa vaatekaapissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole.. pitää käydä ystävän vaatekaapilla tai sitten vaan soveltaa.. Valitettavasti oranssi rannekorunikaan ei ole hermes ;)
   Ne oranssit korkkarit olikin tosi kivat <3

   Poista
 2. Kivoja kokonaisuuksia. Oranssia ei ole vaatekaapissa ollut sitten Haman 90-luvun, en oikein koe sitä värikseni ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Tämä sinun kommentti palauttikin mieleen erään oranssin napapaidan jonka omistin ala-asteikäisenä, kääk!! ;) mutta onneksi mielestäni siitä on tultu pitkälle nimenomaan hyvän maun rajoihin! ;D

   Poista
 3. Se on kyllä totta, että oranssin sävyt ovat kesäisiä. Mulla on muutama vaatekappale, jotka ovat oranssin sävyisiä ja kyllä niitä tulee käytettyä. Myös kynsissä mulla on ollut kesäisi samaa sävyä ja olen tykännyt paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydellinen sävy juurikin kesään; valkoisen ja navyn rinnalle! Korostaa myös rusketusta upeasti :)

   Poista