sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kaksi viikkoinenEilen olisi ollut pikku prinsessamme virallinen laskettu aika, mutta niin uskomatonta kuin se onkin, on hän tänään jo kaksi viikkoinen. Aika onkin kulunut hurjan nopeasti!

idbaby


IMG_8165

  
Luukas on ottanut pikkusiskon hienosti vastaan. Pientä uhmaa on ollut havaittavissa jo jonkinaikaa eikä se ainakaan helpottamaan päin tunnu olevan. Vaikea sanoa mikä siis on tuota uhmaa ja mikä ehkä reagointia siskon tuloon, mutta ihanasti hän aina pussailee ja haluaa silittää vauvaa < 3 

Arki on siis lähtenyt todella hyvin käyntiin, mies on vielä reilun kuukauden kotona ja tyttö on todella helppo ja tyytyväinen tapaus! On ollut hauska huomata jo näiden kahden viikon aikana miten erilaisia vauvat voivat ollakaan ja ennenkaikkea sisarukset keskenään. Nyttemmin olen löytänyt netistä määritelmän suuritarpeinen vauva ja vaikka en tällaisia määrityksiä tykkääkään käyttää, jokainen vauva on omanlaisensa persoona ja jokaisella on oma temperamenttinsa niin jälkeenpäin olen tajunnut, että Luukas ei tainnut olla vauva ihan helpoimmasta päästä. Ja ennenkaikkea, että me emme tehneet mitään "väärin". Onneksi hän oli esikoinen, sillä tällaisen rauhallisen ja kaikkeen tyytyväisen vauvan jälkeen olisin varmasti ollut aika ihmeissäni ;)


IMG_8055


Siinä minun komeat pojat ennen torille lähtöä! Meidän arkeen ei tällähetkellä kuulu mitään muuta kuin kotona oloa ja uudenlaiseen perhe-elämään opettelua & totuttelemista. Ensi viikolle on sentään muutamat menot sovittuina niin saan päälle jotain muutakin kuin kotivaatteet ja villasukat. Odotan niin kovasti niitä lupailtuja helteitä!!


lukemuraAurinkoista alkavaa viikkoa! 


13 kommenttia:

 1. No voi että mikä rakkauspakkaus! <3 Nämä kuvat eivät helpota vauvakuumeilua lainkaan! :D Olen niin onnellinen puolestanne! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna!<3 hih,vauvakumeilu on ihanaa ja ihanan tarttuvaa :)

   Poista
 2. Meilläkin olisi tänään ollut oikeasti laskettu mutta tyttö täytti jo 17 päivää:)meillä on isoveli ottanut aika samalla tavalla siskon tulon ja just en oo aina varma onko uhmaa vai reagoimista uuteen arkeen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on siellä sitten muutaman päivän vanhempi ihanuus tuhisemassa <3 Pitääkin käydä heti blogissasi kurkkimassa..

   Poista
 3. Ihana pikku aarre siellä uinuu ❤ kuvista tuli kauniita. Ja niin komia kuva veljestä & babasta! Kiitos vielä eilisestä, nähdään taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli ihanaa, että kävitte ja kiitos teille tästä päivästä, Luukas oli niin onnellisen väsynyt päivän touhuista! <3

   Poista
 4. Oih mikä pikku neiti <3 Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista