maanantai 1. kesäkuuta 2015

#kesäkuuKesäkuun ensimmäinen! Ikkunasta ulos katsoessa ei ehkä siltä vaikuta, mutta kesäkuu on nyt virallisesti alkanut. Uskon, että vielä me niistä helteistä ja auringon paisteestakin saadaan nauttia! 
Viikonloppuna pääsimmekin nauttimaan niistä muutamista jutuista jotka itselleni luovat sitä kesäfiilistä nimittäin uusista perunoista ja suomalaisista mansikoista nam! Kaiken tämän remontin keskellä päivä ystäväpariskunnan seurassa, kauniissa Hirvensalossa rentoutti ja toi sitä kaivattua kesälomatunnelmaa. Ei ollut kiire minnekkään. Vaikka ei sitä kahden pienen taaperon kanssa ihan paikallaankaan saatu istua ;)


P1015062


P1015073


Viime viikko on ollut varsin hektinen; alkuviikosta revittiin ystäväni kanssa vanhat tapetit olohuoneesta ja eteisaulasta pois ja loppuviikosta keskityttiinkin pojan kanssa pysyttelemään alta pois miehen maalatessa seiniä! Seinät saivat puhtaan valkoisen sävyn jollaista olin jo pidemmän aikaa kaivannut. Remontista lisää kunhan saadaan viimeistelytyöt tehtyä niin ja siivottua!
Onko siellä jo ajatukset suunnattu kesälaitumille?

9 kommenttia:

 1. Heheii tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Oliko tapetin repiminen vaikeaa? Sanoin juuri eilen miehelleni että meinaan ekana kesälomaviikkona ottaa olkkarista tapetin alas.
  Täälläkin on melko vilpakkaa, mutta kova luotto on että saadaan pian nauttia auringosta! Ihania kesäfiiliksiä tekstissä ja kuvissa! :)

  VastaaPoista
 2. Heips <3 Ei se tapetin repiminen vaikeaa ollut, mutta on siinä oma urakkansa! Mies ei tästä puuhasta tykkää yhtään, mutta minä ja ystäväni koettiin se varsin terapeuttiseksi :)
  Käytettiin irroittamiseen ihan vettä, rautakaupoissa on saatavilla tähän irroitukseen tarkoitettuja aineitakin jotka urakkaa varmasti helpottaisi mutten itse uskaltanut käyttää niitä.
  Aiotko laittaa uuden tapetin tilalle vai mitä suunnitelmia sinulla on teidän olohuoneen suhteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti, täytyy siis ottaa tapetin poisto terapian kannalta! :D Laitetaan olkkaria vähän uusiksi valko-hopea-musta värimaailmalla ja haluaisin jonkun valkoisen tapetin tilalle. :)

   Poista
 3. Kesälomaan on vielä pitkä aika, mutta sitä odotellaan! Sillä välin nautitaan näistä kauniista ilmoista niin kauan, kun niitä riittää!

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautihan tästä kutkuttavasta odottelusta, lomasi on kuitenkin vielä edessä!

   Poista
 4. http://www.andsomethingdaily.com/2015/06/mina-en.html haastetta pukkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Pitääkin tarttua aiheeseen ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jeij! Tuosta ei kesäjuoma kyllä parane :)

   Poista