sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kolmesta tuli neljä

 
 
Täällä blogin puolella on viime aikoina ollut varsin hiljaista. Osa teistä, ainakin ne jotka seuraavat blogini Instagram tai Facebook- tilejä tietävätkin mistä tämä hiljaisuus onkaan johtunut.. ja loputkin ovat ehkä saattaneet arvata ;)
 
Kyllä, pienen pieni prinsessamme on syntynyt! 44 ja puoli senttiä ja 2630g puhdasta rakkautta < 3 Täällä ollaan koko perhe onnesta sekaisin ja isovelikin on ottanut uuden tulokkaan todella hienosti vastaan. 
 

idprincess


Ja uskomatonta, että hän on tänään jo yhden viikon ikäinen. Tasan viikko sitten neitimme kirjaimellisesti syöksyi tähän maailmaan!
Huomenna neuvolasta terveydenhoitaja tekeekin meille kotikäynnin ja muutenkin ensiviikon aikana kirjoittelen teille tarkemmin meidän kuulumisista ja ensihetkistä kera uuden perheenjäsenen < 3
 
Pahoitteluni postauksen kännykkäkuvista; meidän imac oli sairaalassa oloni aikana mystisesti hajonnut ja saadaan se korjaukseen vasta keskiviikkona. Siihen asti koitan pärjäillä tabletin ja lainakoneen avulla mikä ei vain ole sama kuin oma tuttu ja turvallinen kone. Kummasti sitä pinttyy tapoihinsa ;)
 
 
Nyt tuhisemaan vauvan viereen, kauniita unia!
 
 
 

12 kommenttia: