torstai 16. heinäkuuta 2015

Lisävarusteet Bugaboo DonkeyhinMeidän Bugiksia tilatessa pähkäilimme pitkään myös erinäisiä lisävarusteita. Valinnanvaraahan on vaikka millä mitalla ja esim erilaisilla seatlinereilla ja kuomun väreillä pystyy jokainen kokoamaan juuri omannäköisensä menopelin. Mehän päädyimme off white:n sävyisiin kankaisiin ( postauksen meidän vaunuista voit lukea täältä) ja valitsimme tämän sävyn sekä vaununkoppaan, että rattaisiin. Pojallehan olisi voinut valita rataspuolelle esim sinistä ja tytölle vaununkoppaan puolestaan vaikkapa pinkkiä!

Tosiaan valinnanvaraa noiden lisäosien suhteen löytyy ja helposti sitä alkoi miettimään mitä kaikkea sitä oikeastaan tarvitseekaan. Me pitäydyimme muutamassa tärkeimmäksi kokemassamme tuotteessa ja myöhemmin mahdollisesti sitten täydemme vaunuja niiltä osin jotka alkavat tuntua tarpeellisilta. Vaunut ja lisävarusteet tilasimme babyplus:lta, jota voin todella suositella!IMG_7955


IMG_7945

Tuo footmuffin oli ensimmäinen lisävaruste jonka ehdottomasti halusin! Luukaksella meillä ei ollutkaan minkäänlaista lämpöpussia ja nyt jälkeenpäin vieläkin mietin, että miksi ihmeessä ei!? Vauvauinnista talvella pois lähtiessä katselin aina kadehtien miten muut äidit sujauttivat vauvansa pelkissä bodyissa ja sukkahousuissa pussiin ja siitä kaukaloon kun taas itse hiki päässä ähersi täysillä huutavan pojan ylle alus-väli-villa-päälllys- ja tiesmitä kerrosta! 

Tämän lisäksi hyttysverkot olivat tuote, joka päätyi ostoskoriin sen enempää miettimättä. Sille on aina tarvetta etenkin kun vauvaa nukuttaa ulkona, mutta muutenkin. 

Kolmas tuote onkin sitten tällainen vähän "no tilataan nyt tämäkin" Mies tätä taisi haluta enemmän ;) Mutta kieltämättä tuollainen cup holder on varsin kätevä. Pojan käsissä kun mehut ja vedet ovat yleensä lopulta aina päällä, kastellen istuimen ja koko ympäristön. Nyt kulkee meidän juomat mukana turvallisesti pystyssä ja enimmiltä sotkuilta toivottavasti vältytään. Saapa tuohon kätevästi myös kahvimukinsakin, itse ainakin otan usein nimittäin omat kaffet termosmukiin mukaan!IMG_7941


Näiden lisäksi on eräs tuotem joka on ihan pakko saada ja mahdollisimman pian! Nimittäin turvakaarensuoja. Luukas ei ole juurikaan ikinä syönyt tai purrut mitään ja olinkin sitä mieltä ettemme me tuollaisia suojia tarvitse. Kovinpa huonosti tunsin poikani, sillä todellakin suureksi hämmästyksekseni hän on muutamaan kertaan iskenyt hampaansa tuohon kaareen ja siihenhän jääkin sitten heti varsin ikävät jäljet :/ 

Mies tilasi meille myöskin jostain netin syövereistä elektronisen vaijerilukon! Sen verran paranoidinen ja "vaunuhullu" olen, että pelkään jonkun varastavan meidän vaunut mikäli joudun  ne vartioimatta jättämään. Tänään tosin pohdimme, että uskaltaako tuota lukkoa sittenkään käyttää; mitä jos se ei jostain syystä aukeaisikaan tai menisi rikki? Sen verran kamala ja kova hälytysääni siinä on, että kyllä nolottaisi mikäli se itsestään alkaisi huutamaan tai sitä ei saisi hiljaiseksi!
Minkälaisia lisävarusteluita teidän vaunuista löytyy? Entäpä mitkä lisävarusteet olette kokeneet hyödyllisinä/turhina?

4 kommenttia:

 1. Mä ostin buggisten mukitelineen joskus 7v sitten :) edelleen on ehjä ja käytössä, hyvin sijoitettu 15e! (pakkauksessa hinta, en muuten muistaisi). Samoin lämpöpussi on samaa ikää, ja löytyy kaksi seatlineria tosin eri merkiltä (punainen ja pinkk). Nyt vauvalle ostin sinisen uv-kuomun, sen saa kivan alas taitettua suojaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän multa on mennyt koko tämä sinun kommentti ihan ohi! Mutta siis todella hyvin sijoitettu 15 euroa :) Seatlinerit on alkaneet minua kovasti houkuttamaan vielä ostaa

   Poista
 2. Mukava lukea toisten valinnoista! Meillä on Bugaboolta lähes kaikki tällä hetkellä saatavillaolevat lisävarusteet,kaukaloadapterit,seatliner,hp-lämpöpussi ja kesäkuomu ovat suosikkeja :) seatliner suojaa todella hyvin istuinta,lisäksi pehmentää hiukan. Ja helppo ottaa pesuun jos/kun likaantuu ;).

  Olisi kiva jos jossain vaiheessa kertoisit käyttökokemuksia vaunuista kokonaisuudessaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos, että jätit kommenttia! Niin se taitaa noiden lisävarusteiden suhteen olla, että nälkä kasvaa syödessä :) Itse olen nyt jo kovasti mieltynyt noihin seatlinereihin.. Ulkonäöllisen puolen lisäksi kun niissä on myös tuo käytännöllinenpuoli!

   Tulen ihan varmasti kirjoittamaan vaunuista kokonaisuudessaan kunhan käyttökokemusta kertyy! Aurinkoista viikonloppua :)

   Poista