tiistai 7. heinäkuuta 2015

Lukijatutkimus + arvonta!

 
 
Pyytäisin teiltä ihanilta lukijoilta pientä palvelusta ja että "uhraisitte" 5 minuuttia ajastanne.. Nimittäin Indiedays-sivusto tekee lukijatutkimusta, jonka avulla kartoitetaan lukijakunnan rakennetta, mielenkiinnon kohteita sekä suhtautumista blogien kaupallisiin yhteistöihin. Tämän kyselyn avulla pyritään ymmärtämään paremmin millaista sisältöä juuri te lukijat blogeihimme toivotte. Nyt on siis tilaisuus vaikuttaa ja saada äänensä kuuluviin! Nyt hopihopi kaikki vastaamaan tähän kyselyyn!
 

tutkimusLomakkeen kautta voitte jättää arvokasta palautetta siitä mikä blogissa teitä eniten kiinnostaa. Ymmärrätte varmaan, että tulosten kautta me bloggaajat pystymme kehittymään ja tekemään entistä parempaa blogia! Vastaaminen tapahtuu luonnollisestikin täysin anonyymisti eikä tutkimukseen annettuja tietoja käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen.
 
Ja nyt tuleekin ehkä se paras osuus; nimittäin vastaamalla tähän kyselyyn sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan jonka palkintoina jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. Toivon tietysti, että joku/jotkut teistä blogini lukijoista nuo palkinnot itselleen voittaisi!
 
 
Kyselytutkimukseen pääset tästä!
 
 
Toivottavasti mahdollisimman moni teistä käy palautteensa antamassa ja ennenkaikkea onnea arvontaan!!
 

4 kommenttia: