maanantai 13. heinäkuuta 2015

Täällä ollaan!Täällä ollaan ja hengissä edelleen! Vauva-taaperoarkikaan ei ole muodostunut niin raskaaksi, että siitä löytyisi selitys blogihiljaisuuteen. Onneksi tätä hiljaisuutta ja kesälomailua näkyy myös niin muissa blogeissa kuin kommenttikentän puolellakin! Paljon onkin puhuttu yleisestikin kommentoinnin vähentymisestä, onkohan tämä blogimaailma saavuttanut huippunsa? Myönnän itsekin olevani nykyään todella huono jättämään kommenttia vaikka säännöllisesti lempiblogeissani vierailenkin.

Nyt tuli kuitenkin vähän hairahduttua aiheesta tai eihän tällä postauksella varsinaista aihetta olekaan. Nopeasti tulin teitä moikkaamaan ja kertomaan, että tänne on kyllä ollut ikävä ja blogi mielessä pyöriikin. Sen verran vauva-arki kuitenkin tännekin vaikuttaa ettei aikaa bloggailuun ole ollut.. Oikeastaan kyllähän sitä aikaa olisi, mutta kun kamerasta löytyy kuvia vain lapsista eri kuvakulmista ja imetysdementia on tyhjentänyt pään, väitin mm miehelleni tässä yksi päivä että nyt on vuosi 2016 niin ymmärrätte varmaan ettei asiapitoisten tai jäsenneltyjen ja järkevien postausten kirjoittaminen ole ensimmäisenä mielessä! 


IMG_3691


IMG_3684Jospa tämän höpöttelypostauksen myötä tuo kynnys kirjoittamiselle olisi taas ylitetty. Minun piti itseasiassa eilen kirjoitellakin teille synnytyskertomusta, mutta Luukakselle nousi kuume joten kaikki aika meni pienen potilaan huomioimiseen ja hoivaamiseen< 3
Neitimme syntymästähän tuli eilen 4 viikkoa joten olisi hyvä itsellekin hieman pohtia ja kirjoittaa tapahtunutta auki. Lisäksi vaunujuttuja on tulossa lisää ja jottei tämä ihan vauvablogiksi muutu niin asukuvia on luvassa myöskin!


Mukavaa alkavaa viikkoa ihanat! 
Olettehan muistaneet käydä osallistumassa Indiedaysin lukijatutkimukseen sekä osallistuneet arvontaan.


6 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä tunnustaa, että itsekin kommentoin vähemmän blogeihin, en tiedä mistä johtuu.. Ehkä mulla on myös vähän kiire koko ajan ja se vaikuttaa myös. Kesä olisi bloggaajille luonnollisesti kulta-aikaa valon ja kuvausolosuhteiden kanssa mutta lomat ja muut kesätouhut vie helposti voiton ja eihän sitä nyt voikaan kaikkea tehdä kameran linssin läpi.

  Mukavaa kesän jatkoa ja en muista olenko vielä onnitellut teidän uudesta perheenjäsenestä niin sanonpa nyt vielä että isot onnittelut teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire varmasti itsellänikin yksi syy.. Usein luen myös blogeja kännykällä ja siitä kommenttien lähettäminen on mielestäni ärsyttävää :)
   Hah, myönnän ajatelleeni keväällä miten kesän tullen blogini aktivoituu ja päivän asuja tulee juuri valoisuuden ja kesävaatteiden myötä kuvattua enemmän, valitettavasti näin ei kuitenkaan käynyt..

   Kiitos paljon onnitteluista ja hyvää loppukesää sinne! <3

   Poista
 2. Paljon paranemisia pienelle kuumepotilaalle!❤️

  Olen itsekin huomannut miten kommentointi on lopahtanut joissain suurissakin blogeissa, mutten osannut arvata että se olisi jokin yleinen juttu. Omassa blogissani huomasin helteiden aikaan kommenttien vähentymisen mutta se oli ihan odotettavaakin kun vähän aikaa sai nauttia kesästä!

  Omalta osaltani omien kommenttien jättäminen on vähentynyt jos bloggaaja ei vastaa lukijoidensa jättämiin ajatuksiin. Vaikka itsekään en aina ehdi vastata niihin heti niin mielestäni on korrektia huomioida ne edes jotenkin. Tätä tosin ei ole todellakaan tapahtunut sinun blogissasi. Päinvastoin, täällä voi aistia sen, että pidät jokaista blogisi lukijaa tärkeinä. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itseasiassa aika monestakin blogista lukenut tästä "kommenttikadosta". Toisaalta se on ihan ymmärrettävääkin; kun itse aloin luke blogeja niin niitä oli ehkä kolme tai neljä ja bloggaaja sai helpostikin 30 kommenttia yhteen postaukseen. Nyt ihmisten lukulistoilla puolestaan on helpostikin se 30 eri blogia, joten vaikka kaikki suosikit lukisikin läpi niin pakostikin kommentointi jää vähemmälle. Kesä toki varmasti vaikuttaa myöskin, koneella istuminen jää varmasti vähemmälle :)

   Itse olen lopettanut muttamien kivojen blogien seuraamisen juurikin tuosta syystä ettei bloggaaja vastaa kommentteihin! Tämä jos mikä on mielestäni todella epäkunnioittavaa käytöstä enkä itse voi hyväksyä moista! Itse haluan edes jotenkin huomioida jokaisen lukijan ja kommentin jättäjän yksilöllisesti. Kiva kuulla että ainakin sinulle tuo tärkeäksi kokemani asia on välittynyt! <3

   Ihanaa loppuviikkoa Jenna-ihanuus! <3

   Poista
 3. Minä myös luen paljon blogeja puhelimella, ja niiden kommenttien jättäminen on ärsyttävää puhelimella. Itse kun en osaa rullata edes takaisin,v aan sitten kirjoitan menemään, ja jälkeenpäin saan huomata mahdollisesta näppäilyvirheestä. :D Nykypäivänä blogien kesken vuorovaikutteisuus niin omassa että muiden blogeissa on tullut tärkeäksi. Vaikka lukulistalla olisi se 30 inspiroivaa blogia, niin itse olen tietoisesti yrittänyt myös bloggaajans antaa vuorovaikutusta muiden upeissa blogeissa. :)

  Upealta näytät niinkuin aina <3 Iloa arkeenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se puhelimella kommentointi on ärsyttävää:)
   Tilastoista kyllä näkee, että kävijöitä on, mutta voi miten jokainen kommentti ilahduttaakaan ainakin tätä bloggaajaa <3 Juurikin se vuorovaikutus on itsellänikin noussut tärkeäksi osaksi tätä hommaa!

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista