keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tyttäremme ristiäisetSunnuntaina meillä vietettiin tyttäremme tärkeää päivää; koolla olivat kaikki meille tärkeät ja läheiset sukulaiset sekä ystävät. Ja vaikka aamu vaikuttikin säiden osalta huonolta saimme kuin saimmekin osaksemme auringonpaistetta! Meitä oli kaiken kaikkiaan koolla kolmisenkymmentä, joista 1/3 osa oli lapsia, menoa siis riitti! Tämä vipellys toi kuitenkin juhlaan oman rennon ja vauhdikkaan tunnelman! Lapset saivat juosta pihalla ja isoveli pitikin huolta tästä juhlan epävirallisemmasta osasta varsin mallikkaasti!


IMG_8758

idristiäiset


Kuten aiemmin kerroin olimme ulkoistaneet suurimman osan juhlajärjestelyistä. Tila oli sama kuin Luukaksen ristiäisissä ja olimme edelleen paikkaan todella tyytyväisiä. Minun mamma oli leiponut lusikkaleipiä sekä vaaleanpunaisella kuorrutteella päällystettyjä pikkuleipiä, äitini puolestaan toi voileipäkakut. Mieheni vanhemmat tekivät niin suolaisia kuin makeitakin turkkilaisia herkkuja. Nämä makeat herkut ovat erityisesti lemppareitani ;)

Kakun tilasin tälläkertaa suosittelujen pohjalta Sarilta (Kakkuhamsteri) Kävimme etukäteen sähköpostitse keskustelua ja lähetin hänelle kuvia ja ideoita. Hieman kyllä jännitti aivan vieraalta ja pelkän s.posti viestittelyn perusteella tilaus tehdä, mutta en todellakaan joutunut pettymään. En tosiaan! Sari oli loistavasti saanut kiinni ajatuksistani ja kakku vastasi täysin toiveitani. " Moni kakku päältä kaunis" niinhän sitä sanotaan, mutta tässä oli myös maku täydellinen. En ole ikinä saanut noin kuohkeaa ja mehevää kakkua, ilman että se kuitenkaan oli mureneva. Olin valinnut pohjaksi kaakaopohjan ja täytteeksi mansikkamoussen. Kaikki vieraatkin ylisivät kakun makua. Joten jos sinulla on Salon seudulla tarvetta kakulle voin suositella kakkuhamsteria 110 prosenttisesti!IMG_8555


IMG_8795


Kukiksi valitsin lemppareitani, hempeitä valkoisia pioneja. Smoothie lasipullot toiviat hyvin maljakoina. Miehellä ja pojalla oli edellisinä viikkoina täysi työ näitä tyhjentäessä!

Ystäväni kietoi vielä vaaleanpunaista lahjanarua sykkyräksi ja avot, juhlakoristelut olivat valmiit! Mietin kyllä vielä kynttilöiden lisäämistä pöytiin, mutta onneksi tämä ajatus unohtui sillä kynttilät olisivat olleet aivan turhat. Nämä yksinkertaiset, mutta kauniit kukkamaljat toimivat ihan yksistäänkin.


mvluukas


lilian


Tilaisuus oli mielestäni onnistunut ja kaunis. Saimme lapsellemme ihanat kummit. joista olen todella onnellinen. Eikä prinsessaamme enää tarvitse kutsua "Pekaksi" tai "siskoksi". 

Sain edelliseen postaukseen aivan mahtavia nimiehdotuksia. Eräs facebookin puolelle tullut ehdotus sai minut vielä viimeisenä iltana sanomaan miehelleni, että pitäisikö meidän sittenkin vielä miettiä uudelleen valitsemaamme toista nimeä! Ei vaan, olimme löytäneet tytöllemme jo täydellisen nimen. Hänestä tuli:

Lilian Sibel


  

10 kommenttia:

 1. Nimi on todella kaunis niin kuin itse prinsessakin <3

  VastaaPoista
 2. Aika lähelle meni muistamiseni, joskus kun juteltiin näistä prinsessojen nimistä nimittäin. :) Kaunis nimi kuten veljellä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana nimi pianokaisella! :) Kauniita ristiäiskuvia!

  VastaaPoista
 4. Apua kuinka kaunis nimi❤️ Paljon paljon onnnea 😘

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunista ♥ Ja ihanan nimen sai tyttärenne :) ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana nimi! :) Saanko kysyä mistä olet löytänyt vauvan hiuspannan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä panta niinkuin monimuukin tyttäreni pannoista on tilattu rusettirinsessa.fi sivustolta

   Poista