tiistai 4. elokuuta 2015

Mökkilaiffii & mökkioutfittiiHeippa! Elokuu on jo startannut, mutta ei hätää sehän lukeutuu vielä kesäkuukaudeksi! Helteiden osalta en ainakaan minä ole vielä suostunut luovuttamaan. Ja aikast lupaavilta nuo ennusteet näyttävätkin!
Viime viikonloppuna koitti yksi kesän kohokohdista; pidennetty mökkiviikonloppu. Ja vaikka aurinko ei meitä hellinytkään niin saatiinpa ainakin ihan rauhassa keskittyä syömiseen ;)
Alla asua, jossa melkein koko viikonlopun vietin.. Varsin rennolla otteella siis mentiin!


idmökkioutfit


P8028935P8018893
Tämä kuva ei suinkaan ole mökiltä vaan Hiidenlinnasta :)Tällä viikolla meillä alkoikin aivan uudenlainen arki miehen mentyä töihin kolmen kuukauden lomailun jälkeen! Itsellenikin oikeastaan vasta nyt alkaa hahmottumaan, että tässä tosiaan ollaan lasten kanssa ainakin seuraava vuosi kotona. Niin ihanaa, mutta samalla hieman ahdistavaakin. Nyt toivotan teille hyvää yötä!

2 kommenttia:

 1. Mökkeily on niin parasta (pieninä annoksina;) kesällä! Ihailin vaikka kuinka kauan hiuksiasi, tosi kaunis väri ja malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Itse olen viime viikkoina peiliin katsoessani kokenut kipeästi vain suurta tarvetta sävyn freesaukseen :) Malli tosin tästä saattanee piankin muuttua ;)
   Toivottavasti nähdään pian! <3

   Poista