keskiviikko 26. elokuuta 2015

My favorite outfitEnergistä alkavaa viikkoa! Meillä viimeiset neljä viisi päivää ovat olleet superkiireiset, mutta sitäkin mahtavammat! Miehen sisko on ollut Suomessa käymässä ja tottakai olemme halunneet viettää heidän kanssaan kaiken mahdollisen ajan. Niinpä kotona ollaankin käyty vain nukkumassa ja vaatteita vaihtamassa. Tämä levoton elämäntapa alkaa tosin heijastua lapsiin ja nyt onkin ollut ihanaa aloittaa arki kaikkine rutiineineen. Viime päivät ollaan myöskin enemmän tai vähemmän kommunikoitu englanniksi ja viime yönä näin jopa unia englannin kielellä! Luukas hallitsee myöskin helout, byebyet ja good morningin toivotukset varsin mallikkaasti :)

Eilen Luukaksen lähtiessä nenen, deden ja tädin kanssa hakemaan vanhempia serkkujaan hoidosta oli meillä aikaa ottaa muutamat asukuvat. Tämä asu on itseasiassa jo nähty kertaalleen täällä, mutta se on ollut yksi kesän suosikeistani joten oli kiva saada kuvattua se oikein kunnolla!

idkesänsuosikkiP8249054P8249039


Kävimme pyörähtämässä Selected 2nd hand-kirppiksellä josta löytyy nykyään myös Country White! Kirppikseltä tein muuten aikamoisen löydön! Taitaa olla yliannostuksesta toivuttu sillä en olisi uskonut ikinä enää kyseistä vaatekappaletta päälleni pukevani. Tämä toipumisprosessi veikin sitten sellaiset reippaat kymmenen vuotta! 
Onko teillä jotain vaatekappaletta tai asustetta jota ette uskonut, enää ikinä yllenne  pukevan, mutta sittemmin olettekin huomanneet niin vain mielen muuttuneen? 
Tai onko jokin  vaatekappale sellainen josta voitte jo nyt sanoa varmasti ettei enää ikinä päällenne eksy?P8249097P8249095


P8249091paita H&M
hame H&M
kengät Crocs/Birkenstock
laukku Louis Vuitton

8 kommenttia:

 1. Minustakin tässä asussa värimaailma on juuri eikä melkein, voisin koska tahansa pukea tämän ylleni. Ehkäpä voisin vastaavanlaisen toteuttaa ensi viikolla etelässä! Voi pieni Lilian <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toteuta ihmeessä! Vastaavanlainena sukokonaisuus näyttää varmasti tyrmäävän upealta päälläsi!
   Huippukivaa reissua teille! <3

   Poista
 2. Voi mikä pieni ihminen sylissäsi on <3 <3

  Kaunis on asu!

  VastaaPoista
 3. Oi miten timmi mimmi siellä taas poseeraakaan :-)
  Olet palautunut raskausajasta hurjan nopeasti,
  ihan mahtavaa! Asusi on niin raikas ja kesäinen.
  Itsekin olen ihan koukussa punaiseen ja oranssiin
  just nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Teija! <3 Onneksi kuvista ei välity mikä työ oli saada hame nousemaan lantiosta ylös ;) Punainen ja oranssi ovat ihania värejä näin kesällä!

   Poista
 4. Kuvissa on asu, mamma ja tausta kohdallaan! :)
  Farkkuhaalarit on sellainen vaatekappale, jotka vuosien jälkeen olisin valmis pukemaan taas päälleni mutta napapaita on ehdoton no-no! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkuun itseasiassa tämä minunkin löytöni liittyy ;)
   Mulla on aina ollut ongelmia oman vatsani kanssa, joten en teininäkään napapaita villitykseen lähtenyt mukaan. Ja vaikka sitä sanotaankin että never say never niin napapaita tosiaan on ehdoton nounou minullakin!

   Ihanaa nähdä pian <3

   Poista