tiistai 11. elokuuta 2015

Smoothie timeMeillä lähti arki oikein rytinällä liikkeelle miehen ja pojan sairastuttua kuumeeseen :/ Toivotaan, että me naiset pysytään terveinä! 
Meidän perheessä sairasteltiin koko kevät, oikeastaan siitä asti kun Luukas aloitti päiväkodin. Tai ainakin se tuntui siltä.Toivon todella, että nämä sairastelut olisivat nyt historiaa kun ollaan kotona.

Jos tätä sairastumista ei oteta lukuun niin arjen alkaminen onkin jo varsin tervetullutta kolmen kuukauden lomailun jälkeen, saadaan vähän ryhtiä ja aikataulutusta elämään!
Yksi ryhtiliike onkin ruokailuiden muuttaminen hieman terveellisempään suuntaan, meillä ainakin on jätski maistunut viime päivinä vähän liikaakin.


idsmoothieIMG_8337


Erilaiset smoothiet ovat olleet jo vuosia suosikki aamu-väli-ja iltapalojani. Ja käyhän se myös makunsa puolesta herkkujen tilalle. Parasta näissä onkin, että jokainen voi varioida omanlaisensa makumieltymystensä mukaan eikä oikeaa tai väärää-reseptiä olekaan! 
Viimeaikoina tehosekoittimeen on eksynyt seuraavanlaiset ainekset:


1 purkki maitorahkaa
1 banaani
mansikkasurvosta
kauramaitoa
turkkilaista jogurttia
kaakaonibsejä
kookosöljyä


Tarkkoja mittoja minulla ei tosiaan ole vaan aineita tulee laitettua vähän miten sattuu, loraus tuota ja desilitra tätä-meiningillä :) 
Reipasta alkavaa viikkoa!


Millainen on sinun lempi smoothiesi?

4 kommenttia:

 1. Meillä myös harrastetaan paljon smoothieita. Tällä hetkellä blenderiin sujahtaa paljon kaikkea vihreää. Meidän 4-vuotiaan lempparismoothieen tulee pinaattia, avokadoa, sitruunaa ja banaania ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nämä smoothiet on myös kaksivuotiaan suosikkeja!
   Minä en tosin ole näihin ns vihreisiin versioihin vielä perehtynyt.. Ajatus esim lehtisalaatista smoothiessa tuntuu varsin oudolta :) Pitäisi vaan rohkeasti testata, sillä olen kuullut näidenkin olevan todella herkullisia!

   Poista
 2. Mä syön smoothieta lähestulkoon päivittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, joskus parikin kertaa päivässä ;)

   Poista