lauantai 12. syyskuuta 2015

BlogityttömeetingSaimme Elisabeten kanssa perjantaina ihanan Perhosena lennän Jennan kotikaupunkiimme vieraaksi. Voi miten olinkaan odottanut tätä blogityttömeetinkiä! Edellisenä iltana facebookin viestilaatikko täyttyi jännittyneistä ja innostuneista fiiliksistä, joita toistemme kanssa jaoimme. Hassua sillä olen kuitenkin tavannut nämä molemmat ihastuttavat leidit aiemminkin ja tiesin, että heidän kanssa on luonteva ja helppo olla.

Alkuun kiertelimme hieman kaupunkia ja kävimme eräässä putiikissa johon aina vien  ulkopaikkakuntalaiset vieraani, nimittäin Herkku ja Lahja Murenaan. Tälläkin kertaa saimme Miinalta loistavia vinkkejä mm miten päästä eroon pyykkikoneen tunkkaisesta hajusta ekologisesti. Lisäksi maistelimme tryffeleitä, joita minun oli pakko käydä vielä jälkikäteen ostamassa kotiinkin!
Ja mitäpäs muutakaan bloggaajat tekisivät kuin ottaisivat asukuvia ;) Palaan omaan asuuni vielä uudemman kerran omassa postauksessa, mutta tässä hieman fiiliksiä behind the scenes. Harmi etten saanut tähän hätään käsiini erästä laukku kuvaa, varsin samanalainen laukkumaku tällä kolmikolla etten sanoisi!


P9119135


P9119152


idblogittaret


P9119155


Upeita naisia ja upea päivä! Kiitos Elisabete ja Jenna! < 3 Jenna aivan ihanasti totesi päivän päätteeksi olon olevan "inspiroitunut". Allekirjoitan itsekin tuon lauseen täysin ja  vielä lisäksi tämä yhdessä vietetty päivä toi aivan uudenlaista jaksamista tähän kotiäidin arkeen!


7 kommenttia:

 1. Ai että miten lämmin olo tuli tästä postauksesta, Henriikka! ❤️ Olet niin kaunis sekä ulkoisesti kuin sisäisestikin ja sydämesi on todella suuri. Kiitos rentouttavasta yhdessäolosta; se toden totta antoi virtaa arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos naiset perjantaisesta. <3 Päivä oli iloinen & inspiroiva. Sydän hymyilee, kun ajattelen teitä & tuota päivää. <3 :)

   Poista
  2. Kiitos kuuluu ehdottomasti teille <3 Mikä uskomaton ja voimmaannuttava vaikutus tällaisella päivällä voikaan olla! Niinkuin Elisabete totesi; sydän hymyilee teitä ajatellessa <3

   Poista
 2. Blogi ystäviä on aivan ihana tavata. Mahtavia kuvia olette ottaneet.
  Miten kummassa en ole koskaan ennen eksynyt blogiisi. Pitää tehdä korjaus tilanteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yksi ehdottomasti tämän harrastuksen parhaista puolista <3
   Kiva, että nyt eksyit ja viihdyit! Sinun blogisi on niin ihana ja inspiroiva!

   Poista