keskiviikko 9. syyskuuta 2015

For minis and mommiesNyt on luvassa jotain niin suloista, että en ehkä kestä!!
Kuinka monelle teistä For minis and mommies on tuttu? Itse löysin heidän instagram tilin (@forminisandmommies) tässä jokunen kuukausi sitten. Menetin jo tuolloin sydämeni näille mokkasiineille; paitsi että tili on täynnä heidän omia tuotekuvia niin nähtävillä on myös aivan supersöpöjä asiakkaiden ottamia omia kuvia! Kommenteistä bongasinkin, että verkkokauppa on suunnitteilla, joten jäin odottamaan asian kanssa. Nyt muutama viikko sitten bongasin heidän facebook-sivut. Siitä asti olenkin luonnostellut tilauslomaketta, ihan helppoa se ei nimittäin ole ollut. Olen lisännyt ja poistanut tuotteita, pohtinut ja pähkäillyt, tyhjentänyt koko tekstikentän ja aloittanut lukemattomia kertoja alusta. Miten ihmeessä näistä voi valita vain kahdet! Kahdet nimittäin kulkeutuvat vielä samassa paketissa. Nyt luulen, että olen valintani tehnyt ja ainahan sitä voi myöhemmin tehdä lisätilausta ;)


idmokkasiinit

Lilianin kohdalla valinta oli varsin helppo; valkoiset mokkasiinit ehdottomasti! Toki muutama muukin vaihtoehto jäi odottelemaan seuraavaa tilausta. 
Luukaksen kohdalla taidan päätyä johonkin turkoosiin. Turkoosi/minttu ovat nyt sävyjä jotka miellyttävät silmääni. Kiitos vaan Gugguulle kun toit mintun meidän pojan vaatekaappiin ja Gantille kun toit samaisen sävyn meidän tekstiileihin :)

Valikoimissa oli muutama eri vaihtoehto turkoosin sävyisille mokkasiineille, mutta minä valitsin nämä mustat, joissa nauhalla tuodaan sitä sävyä. Pakko tosin todeta, että nämä raidalliset ovat kuin tehty meille! Voi tätä valinnanvaikeutta, ehkä kuitenkin jätän nämä raidalliset odottamaan kevättä!

raitamokkasiinitvalkoisetmokkasiinit


minttunaru


minismommies


Mokkasiinien lisäksi mineille on tarjolla mm yllä olevassa kuvassa näkyvillä olevia tuttinauhoja.
Ja kuten nimikin sen jo kertoo valikoimissa on jotain myös äideille, nimittäin nämä upeat hapsukorut!

Käykäähän ihmeessä katsomassa lisää kuvia instagram ja facebook-sivuilta! Kokotaulukon perusteella on helppo löytää oikea koko ja kokojahan löytyy aina vastasyntyneestä 2-3 vuotiaille. Näistähän saisi esimerkiksi aivan ihanan kastelahjan tai lahjan vastasyntyneelle < 3


Iskikö nämä mokkasiinit yhtä lujaa teihin kuin mitä ne minuun iskivät?

12 kommenttia:

 1. Nää on superihania! :) meillä neidillä on mustat, joissa on virkattu valkoinen rusetti ja ne on niin ihanat <3 :)

  VastaaPoista
 2. Olis kyllä kiva vaihtoehto päiväkotitossuiksi. Minkäköhän hintasia ovat, en löydä mistään tietoa? ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerhotossuiksi mäkin näitä ajattelin! Instassa oli ainakin 29e mutta en tiedä onko toiset mallit esim kalliimpia kuin toiset.. Kannattaa kysellä s.postitse ja jos on jotain omia ideoita niin käsittääkseni niitäkin toteuttaa esim NOSH:in kankaista tuolla oli muutamia aivan ihania tossuja <3

   Poista
 3. Ihania tossuja, oi että kun kauniita!! :) Näin lto:n näkökulmasta pakko sanoa myös se, että erittäin vaikeat lapsilla itse laittaa/opetella jalkaan laittamista tällä tossumallilla :/ Mutta ehkäpä tässä merkissä voisi olla joku yksityiskohta, jonka avusta lapsen itse pukeminen/riisuminen okinn helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tosiaan, mutta varsin hyvä pointti sinullakin. Kiitos kun toit tämän esille.
   Meillä poika osaa helpoimmat kengät jo itse pukea ja tätä taitoa kotona harjoitellaan, joten ne näe suurta vahinkoa tapahtuvan jos kerran viikossa kerhoillessa se olen minä joka hänelle pukee kengät :)

   Poista
 4. Blogissani on nyt lempiblogieni esittelyteksti, missä olen maininnut myös sinun omasi :) käy ihmeessä katsomassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti <3 Pitääpä käydä kurkkaamassa ja liittymässä lukijaksi!

   Poista
 5. Itse löysin myös Instagramista heidät, ihastuin välittömästi! Mokkasiinit pantterirusetilla iski todella lujaa :)

  VastaaPoista