maanantai 7. syyskuuta 2015

Men style


Heippa! Huh, että viimepäivät ovat olleet superkiireiset, meillä on nyt aika paljon kaikenlaista uutta ja jännää, toki myös stressaavaakin meneillään! Näistä lisää myöhemmin mikäli asiat ottavat tuulta purjeisiinsa.

Nyt päätin antaa hieman täällä blogin puolella näkyvyyttä ja kunniaa "taustajoukoillekin". Ilman rakasta miestäni en tähän minulle tärkeään harrastukseen pystyisi/ehtisi juurikaan panostamaan. Hän jaksaa aina kärsivällisesti ottaa kuvia, antaa uusia idoita ja mielipiteitä postauksia varten sekä tietysti rauhoittaa bloggaushetkeni lasten hulinalta.
Samalla blogini ottaa uuden aluevaltauksen miesten tyylin puolelta. 
Mieheni tyyli on ulkopuolisten mukaan muuttunut varsin paljon meidän löydettyä toisemme.. Kröhöm mitään en myönnä, totean vain, että kyllä hän nykyään näyttää varsin komealta ja tyylikkältä ;) Ja onpa hänelle tässä vuosien mittaan kehittynyt varsin hyvä silmä itselleenkin ja kaupasta kotiutuu pääsääntöisesti myös minua miellyttäviä asuja! Joskus hän jopa ihan yllättää minut positiivisesti löydöillään!


idmenstyleP8249062


P8249061


Ihanaa alkavaa viikkoa muruset!


6 kommenttia:

 1. Kiva tyyli miehelläsi! Olet saanut hänet ilmeisen hyvin koulutettua, vitsivitsi ;) Itse henk.kohtaisesti tykkään kun koko perhe pukeutuu samaan tyyliin.
  Meillä minä ostan mieheni vaatteet, onneksi hän tähän mukisematta suostuukin. Jos hänet päästäisi kaupoille niin kassista paljastuisi verkkareita ja t-paitoja ;)
  Toivottavasti tämä men style-postaussarja jatkuu sillä blogimaailmasta ei kauheasti miesten päivän asuja löydy tai ainakaan ne ei ole toteutuskelpoisia meidän miehelle. Tarkoitan tällä nyt pelkkää hyvää, mutta tykkään blogistasi sillä täällä asut ovat "tavallisia", joista ottaa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo koulutettua ja koulutettua :) Teksti on kirjoitettu pilkesilmäkulmassa. Itseasiassa ulkopuolisen onkin mahdoton tietää, mutta meillä se on nimenomaan mies joka on ns luovempi ja omaa paremman "silmän". Itse olen niin pinttynyt omaan tyyliini ja ajatuksiini etten useinkaan näe metsää puilta ;)

   Kovin usein näitä men style-postauksia tuskin tullaan näkemään mutta mahdollisesti aina silloin tällöin!

   Poista
 2. IHanan rennosti osaa puolisosikin olla kuvissa.
  Meillä siippa oppi muutaman niksi kolme vuotta sitten kun menimme naimisiin ja niitä nyt hyödyntää aina kun kaivelen kameran esille. Välillä hymyilyttää mutta olen tyytyväinen kun ei enää vihaa kameran edessä oloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon rennommin hän on kameran edessä kuin mitä minä ;) Olen ehdottanut hänelle oman blogin perustamista, muttei tähän kuitenkaan ole suostunut! hih!

   Poista
 3. Vitsi mä tykkään näistä miesten ja poikaystävien tyylipostauksista! Tosi kiva asu :) Pitäisköhän itsekin pakottaa poikaystävää enemmän kameran taakse!
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pakota" ihmeessä! Miehiä ja heidän asujaan blogi maailmassa näkee vielä verrattain vähän :)

   Poista