tiistai 1. syyskuuta 2015

Vessaremontin suunnitteluaHyvää syyskuun ensimmäistä! Syyskuu merkitsee monelle uuden alkua ja tietynlaista ryhdistäytymistä. Ryhdistäytymistä ruokavalion, liikunnan tai vaikkapa opiskeluiden saralla. Lomailu ja rentoilu, jota kesällä tulee harrastettua alkaa olla mennyttä ja on aika taas tarttua uusiin haasteisiin. Vaikka olenkin 99,9 prosenttisesti kesäihminen niin täytyy sanoa, että tuo pienenpieni osa minusta rakasta myöskin alkusyksyä. Sitä aamun raikkautta kun ilmassa on paljon happea, väriloistoa jota kaunis ruska meille tarjoilee ja niin ikään aikatauluja ja rutiineja!

Jos kesä vietetäänkin ulkona ja pihalla niin syksyllä onkin aika palata taas sisälle. Tästä johtuen syksy on myöskin kulta-aikaa meille sisustusintoilijoille! Itselläni ainakin pää täyttyy uusista ideoista ja sormet syyhyävät päästä niitä toteuttamaan!
Tämän hetkiseen sisustukseen olen varsin tyytyväinen ja remppaakin olemme tässä talossa  aikast paljon tehneet. Jäljellä on kuitenkin vielä pikku WC, joka ei sävyiltään minua miellytä. Mihinkään suureen remonttiin ei tällä hetkellä kummallakaan meistä ole hinkua, mutta jotain pientä pintaremonttia ja uudistusta kylläkin mahdollisimman pienellä budjetilla.
idpikkuvessa

Seinä wc olisi haaveissani ja harmaasta laatasta koristeseinä sen taakse. Vessa on kuitenkin sen verran pieni, että tuo koristeseinä olisi kovinkaan järkevä. Tai ainakin se söisi liikaa tilaa muteenkin ahtaasta tilasta.    
Ruskean kaakelilattian vaihtaminen olisi sekin aivan liian iso ja kallis urakka, niinpä olen miettinyt sen maalaamista kaakelimaalilla?! 

Allas ja hana puolestaan ovat kivat, mutta pähkinänsävyinen taso ei taasen miellytä. Olen pohtinut tilalle valkoista tasoa, onkohan tuon tason vaihtaminen suuri homma? Toinen minua kovasti kiinnostava ratkaisu olisi dc-fixin käyttö. Onko jollain siellä mahdollisesti kokemusta tästä "kontaktimuovista"?  
Tekstiilit ovat nekin omassa roolissaan piensisustamisen puolella. Kun sävymaailma muuten olisi harmaa-valkoinen voisi tekstiileillä tuoda väriä tilaan. Tällä hetkellä minulla on menossa turkoosibuumi, mutta keltainen sopisi sekin loistavasti tuohon tilaan! 
Koko seinän levyinen peili toisi puolestaan avaruutta ja tilantuntua ja olisihan sen edessä helppo kaunistautuakin! Ainut miinus tosin on, että purkeille ja putiloille jäisi silloin säilytystilaksi vain alakaapit.


Tällaisia suunnitelmia tällä kertaa! Kunhan pääsemme suunnitelmista toteutuksen puolelle otan tänne ennen ja jälkeen-kuvat!

Minkälaisena teidän syyskuu starttasi?
ps Mikäli sieltä puolen ruutua löytyy kokemuksia kaakelimaalin ja dc-fixin käyttöön otan  kaikki vinkit ja neuvot kiitollisena vastaan!

4 kommenttia:

 1. Syksy on kyllä juuri kuvailemallasi tavalla ihana. Yksi oma ehdoton lempparijuttu syksyssä ovat neuleet. Niihin on kesän jälkeen taas ihana kääriytyä. ♡

  Kivoja pikkuvessa-suunnitelmia olet tehnyt. Vielä ei ole kokemusta kummastakaan noista, mutta lattiakaakelimaalia meinaan kokeilla meidän uuden kodin takka- ja kodinhoitohuoneisiin jossain vaiheessa. Seuraan siis mielenkiinnolla kokemuksiasi mikäli ehdit kokeilla ennen minua. ;) Mukavaa keskiviikkopäivää sinulle! ♡

  VastaaPoista
 2. Dc-fixistä (Etolasta ostin aikanaan puukuvioista) on kokemusta opiskeluaikojeni vuokra-asunnon keittiön tasojen "uusimisesta". Olin tyytyväinen lopputulokseen. 2 vuoden jälkee reunat alkoivat hiukan irvistää vesipisteen ympäriltä, mutta siihenkin olisin pystynyt itse vaikuttamaan laittamalla muovin eritavoin altaan ympäri. Helppo ja nopea ilmeen piristys. Huomasin, että Prismassakin on tosi kivaja Dc-fix kuoseja. :)
  -Heidi.H

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Oon jossain vaiheessa tekemässä blogiini postauksen lukemistani blogeista. Saanko käyttää sinun blogiasi ja banneria esittelyssä? :)

  Henski
  sinutminahaluan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, totta kai saat! Olen todella otettu tästä kunniasta <3

   Poista