maanantai 5. lokakuuta 2015

Jouluksi uuteen kotiin?Nyt  se on virallista! Nimittäin ihana pieni kotimme on myynnissä!! Olo on samaan aikaan haikea, mutta jännittynyt. Teimmekö sittenkään oikean päätöksen? 


idetuovi


Olemme jo jonkin aikaa tai lähinnä minä olen pohtinut uuden kodin ostoa. Olemme kyllä puhuneet, että tämä ei meidän loppuelämän koti ole, joten jos ei nyt niin koskas sitten... Onko aika koskaan ns "oikea. 
Tiedän, että ajat eivät tällä hetkellä ole mitkään parhaimmat ja kaupunkimme taloustilannekin on mikä on. Kuntatalous, Nokia, Microsoft; enempää ei  varmasti tarvitse sanoakaan. Myyntiajat ovat pitkiä, mutta eihän meillä mikään kiire olekaan tai pakottava tarve edes myydä. 

Monia seikkoja on myös punnittavana; kotimme on todella kivalla alueella, olemme tätä remontoineet mieleiseksemme, mutta kuten sanottua ei tämä meidän loppuelämän koti ole. Ja koska muutamia muutoskohteita talossamme vielä nään kannattaako tähän enää kuitenkaan upottaa euroja? 

Asumiskustannukset tässä ovat todella edulliset ja näin ollen olemme pystyneet matkustelemaan, syömään ulkona, harrastamaan yms ilman, että senttejä olisi tarvinnut sen suuremmin laskea. Tulevassa kodissamme kuitenkin asumiskustannukset hyvin todennäköisesti nousevat, mutta minkä verran tai minkä verran olemme edes valmiita maksamaan. Tontin koko tulee luultavasti myös pienenemään vaikka tontinvuokra vastaavasti tulee olemaan suurempi.. 
Näitä ja monia muita asioita olemme viimeaikoina paljon pohtineet, kuitenkin päädyimme ratkaisuun jossa laitoimme talon myyntiin! Aluksi kokeilemme myydä itse ja katsotaan mihin suuntaan tässä mennään. Pääsenpähän kokeilemaan unelma-ammattiani; kiinteistövälittäjänä toimimista ;)

Tähän loppuun yksi ainut sana; KÄÄK! Huomaan löytäväni itseni usein tilanteista joissa joudun miettimään mihin sitä tulikaan taas ryhdyttyä tai mihin soppaan tällä kertaa lusikkani työnsin :)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Wow mitä uutisia! Tsemppiä kovasti myyntiin, onpa jännittävää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ;))

   Poista
 2. Isosti onnea myyntiin ja samalla myös mahdollisesti jo uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Te olettekin jo projektin paremmalla puolella :)

   Poista
 3. onnea myyntiin <3 meillä olisi sama homma edessä lähivuosina, ehkä keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Innolla odottelen teidän talosunnitelmista, olisi niin ihanaa saada suunnitella kaikki alusta loppuun :)

   Poista