perjantai 9. lokakuuta 2015

Puetaan koko Suomi pinkkiin!


Tänään 9.10 vietetään Pukeudu pinkkiin-päivää! Syöpä koskettaa jollakin lailla jokaista meistä suomalaista. 

"Rintasyöpään sairastuu noin 4800 naista vuodessa. Sairaus koskettaa sairastuneen lisäksi koko tämän lähipiiriä, jonka antama tuki onkin korvaamaton apu taistelussa sairautta vastaan. Tukemalla toinen toistamme voimme viedä rintasyövän tutkimusta eteenpäin ja samalla tarjota tukea ja neuvontaa niille, joita sairaus koskettaa. Vuoden 2015 nauhan on suunnitellut muotisuunnittelijana tunnettu Katri Niskanen." (cancer.fi)

Idpp


Vuosia sitten menetin nuoren, vahvan ja ihanan naisen, jolla oli koko elämä edessään. Menetin rakkaan ystävän rintasyövälle, joten  tämä päivä on minulle hyvin merkityksellinen ja mielestäni sillä onkin todella vahva viesti! Muistattehan naiset huolehtia terveydestänne ja varsin pieni, mutta sitäkin tärkeämpi rutiinitoimi  tuo rintojen itse tutkiminen on! 
Viime vuonna niinkuin monena muunakin vuonna pukeuduin minäkin pinkkiin ja parhaillaankin pinkit vaatteet odottavat minua vaatetangolla.

cancer.fi/roosanauha sivustolta voit lukea lisää paitsi roosa nauha-päivästä niin paljon tietoa myös rintasyövästä ja miten voit olla tukemassa toimintaa.
Jokainen löytää varmasti monista vaihtoehdoista auttaa sen itselleen sopivimman tavan. Jo pieni teko auttaa sillä pienistä puroista kasvaa suuri joki!
Tänään kuitenkin pukeudutaan kaikki PINKKIIN tärkeän asian puolesta!Roosanauha

1 kommentti: