perjantai 2. lokakuuta 2015

Pyöreän pöydän ritaritHeippa! Se olisi taas perjantai, viikon paras päivä sillä tänään tulee tvstä yksi lemppariohjelmistani! Katson todella vähän televisiota, monet suosikkiohjelmani tuleekin nykyään katsottua sivusilmällä muiden toimien lomassa. Vain elämää on kuitenkin sarja jolle rauhoitan oman ajan ja jätän siivoukset sun muut järjestelyt tyystin. Tältä kaudelta odotan erityisesti Anssi Kelan päivää!

Aihe josta tulin kuitenkin kirjoittamaan on keittiön ruokapöytä. Edellisestä postauksesta ehkä huomasittekin, että meillä on keittiössä varsin massiivinen ja tumma, pähkinänsävyinen ruokapöytä. Olen jo jonkin aikaa ehkä vuoden haaveillut uudesta ruokapöydästä. Tämänhetkinen pöytämme on Pohjanmaan kalusteen ja aikoinaan tuolien kanssa olemme saaneet jonkin verran siitä maksaakin. Koska pöytä on suht hyvässä kunnossa niin tuntuu hullulta ostaa uusi, mies etenkin tätä vaihdosta vastustaa ;) Etenkin kun kuuli millaisia suunitelmia minulla vaihtoehdoksi olisi!


idroundtable
Kuvat: Pinterest

Haaveilen nimittäin pienemmästä ja pyöreästä pöydästä! Ei ehkä se fiksuin ratkaisu ottaen huomioon, että perheemmekin on tässä vain kasvanut, mutta kun inspiraatio iskee ei sille voi mitään :)
Pienempi pöytä toisi kuitenkin keittiöömme lisää tilaa ja siromman ja kevyemmän muotokielensä vuoksi sopisi kotiimme muutenkin paremmin kun tuo hieman raskas ja tumma pöytämme.

Haaveilen myös, että pienemmän kokonsa vuoksi tuo pöytä ei myöskään keräisi  ja vetäisi puoleensa kaikenlaista muuta ruokapöydälle kuulumatonta tavaraa ja mainosta lojumaan! Toivossa on hyvä elää ;)


adalminas
Kuva: Adalmins secretMitä mieltä te olette tällaisesta vaihtoehdosta ruokapöydäksi vai vannotteko perinteisemmän pöydän nimeen?

Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kauniita pöytäkuvia. Mutta miten käytännössä esim tripp tripp mahtaa istua pyöreän pöydän kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Olipa kuitenkin hyvä, että otit asian esille en nimittäin ollut ajatellut koko asiaa :) Olen kuitenkin jossain nähnyt noita trippp trappeja juuri pyöreään pöytään yhdistettyinä eikä mielestäni ollut mitenkään ongelmallinen. Sen verran asia jäi kuitenkin mietityttämään, että päätinpä sukeltaa asian tiimoilta pinterestin ihmeelliseen maailmaan :)

   Poista
  2. Itsekin joskus miettinyt pyöreää pöytää vaihteen vuoksi. Tällä hetkellä kaksi tripp trappia käytössä, niin miettinyt että miten istuvat...

   Poista
  3. Pyöreä pöytä miellyttää kyllä omaa silmääni enemmän kuin nuo perinteiset "laatikkomalliset", mutta käytännöllisyys onkin sitten toinen juttu. Mietin, että miten tällainen pöytä toimii jos ihmisiä on enemmän kylässä?
   Tuo tripptrapp dilemma alkoi sekin itseasiassa myöskin mietityttää sen verran, että tein ensiviikolle asiasta oman postauksensa :)

   Poista
  4. Ok, jään mielenkiinnolla odottamaan sitä!:)

   Poista
 2. Jonna: Sun kommentti jotenkin kummasti hävisi vaikka painoin molempien teidän kommenttien kohdalla julkaise-näppäintä. Hitsi vie! Mutta tilannekatsausta asuntoasiaan liittyen tulossa heti alkuviikosta ellei jopa jo su! ;)

  VastaaPoista