lauantai 17. lokakuuta 2015

Stokken tripp trapit pyöreän pöydän ääreenHejsan ja ihanaa viikonloppua! Viikko on taas vierähtänyt ihan hujauksessa. Sisustusjutut pyörivät nyt koko ajan mielessä, liittyyköhän tämä ilmiö tähän vuodenaikaan. Minulla olisikin muutama juttu jotka kovasti haluaisin päästä toteuttamaan, mutta mies hieman vielä empii ;) Toteankin hänen usein tukahduttavan luovuuteni ja rajoittavansa inspiraatioitani! Ehkä hän kuitenkin toimii järjen äänenä.. 
Myönnän kyllä kyllästyväni helposti ja haalivani kokoajan itselleni/meille erilaisia projekteja. Äitini jaksaa aina ihmetellä mistä lie olen "romanivereni perinyt" :) 

Eräästä, uusimmasata päähän pistostani kirjoitinkin jo tässä postauksessa. Pyöreä pöytä, ahh! Ei ehkä se käytännöllisin vaihtoehto lapsiperheeseen tai isomman porukan illanistujaisiin/kahvittelu hetkiin, mutta silti niin kaunis muotokieleltään!


a1ea57f4b8e06326fb056dc6899d2dd5


4797d72c6450930ad8714e6d6d9bced8


Sain aiheeseen liittyen lukijalta mielenkiintoisen kommentin koskien syöttötuolin yhdistämistä kyseisen pöytämallin kanssa. Täytyy tunnustaa, etten ollut tullut edes ajatelleeksi koko asiaa. Muistelin kyllä jossain nähneeni pyöreän pöydän ja sen ympärillä pari tripp trappia, mutta asia jäi vaivaamaan minua sen verran, että päätinpä sukeltaa pinterestin ihmeelliseen maailmaan!
Etsin nimenomaan kuvia, joissa esiintyy pyöreä pöytä ja Stokken tripp trapp, sillä noita syöttötuolejahan meiltä löytyy kaksin kappalein!

Mielestäni nuo tuolit sopivat erittäin hyvin myöskin pyöreän pöydän ääreen! Vai mitä mieltä te olette? Nuo värikkäät tripp trapit veivät myöskin sydämeni! Me kun ostimme molemmat syöttärit hullareilta niin värivaihtoehtoja ei ollut. Uskaltaisikohan niitä lähteä maalaamaan? ;) Näitä kuvia katsellessani ihastun myöskin koko ajan vain enemmän ja enemmän tuohon pyöreän malliseen ruokapöytään!


idtriptrapit


58799afe5dae40349d1685b63409c364


(Kuvat: pinterest.com)

10 kommenttia:

 1. Moikka, minä maalasin meille Tripp Trappin, kun en löytänyt valkoista silloin mistään. Hyvin onnistui! Jos päädyt maalaamiseen, niin ehdottomasti pikkutelalla, näin meillä ainakin tuli siistiä jälkeä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä infosta. Heitin vähän vitsillä tuon maalauksen, mutta olipa kiva saada näin monta palautetta että se tosiaan on mahdollista! Jee!

   Poista
 2. Meillä pyöreä pöytä ja tripp trapp. Pienen sormiruokailijan kanssa oli alkuun hieman hankalaa, kun ei saanut tarjotinta eteen tukevasti. Kuitenkin siinä noin vuoden ikäisenä suunnilleen alkoi toimimaan siinä missä ns. tavallinen pöytä. Toisen kohdalla harkitsen ostavani tripp trappiin kiinnitettävän tarjottimen sormiruokailun alkutaipaleelle ratkaisemaan pyöreän pöydän tyoman ongelman ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä tuo tripp trappiin kiinnitettävä tarjotin löytyykin ja voin todellakin suositella!! Meillä poika on oikeastaan vasta nyt alkanut syödä kunnolla ruokapöydän äärellä ja sen kyllä valitettvasti huomaa ;) Imuroida joutuu huomattavasti useammin!

   Poista
 3. Meillä on Trippi juurikin tuollaisen valkoisen pyöreän pöydän vierellä ja toimii mielestäni todella hyvin :) Me maalautimme tuolin valkoiseksi, kun vaalea pyökki alkoi ahdistaa. Joku kiva pirteämpi väri oli myös mietinnässä, mutta ei osattu päättää. Valkoinen, tuttu ja turvallinen vei voiton !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Onko maali pysynyt teidän tuolissa hyvin? Toisaalta tuo valkoinen on kyllä tuttu ja turvallinen. Ja ajattomampi, turkoosi esim on tämän hetken villitys mutta entäs sitten esim vuoden päästä?! :)

   Poista
 4. Meillä pappa maalasi yhden puun värisen turkoosilla m. Vielä silti löytyy puunvärinen toinen ja sellanen vaaleansininen/petrooli tms vauvalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä! Onko maali pysynyt hyvin?

   Poista
 5. Todellakin ne sopivat ihanasti pyörenpöydän ääreen. Miksi eivät sopisi?
  Sisustusinnostus on aina jotenkin tiukasti päällä, jatkuvasti olisi kiva tehdä yhtä sun toista kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennut myöskin sen sisustusinnostuksen olevan krooninen tauti! :) Eikä se kodin sisustus taida ikinä tulla valmiiksi!

   Poista