torstai 29. lokakuuta 2015

Syksyinen outfitRuuhkavuodet, niinpä niin ne ruuhkavuodet! Aika ei vain yksinkertaisesti tunnu riittävän kaikkeen. Ja saan tällä hetkellä vielä kaikenlisäksi olla kotona.. Mitä meidän elämä sitten onkaan kun minun pitäisi aloittaa työt?! Huh, en halua asiaa edes ajatella vaikkakin havahduin tässä eräs päivä siihen, että äityslomani alkaa olla puolessa välissä!
Sunnuntai olikin ihana päivä kun vuorokaudessa oli se yksi tunti lisää!


idsyksyoutfit


Ei se elämä yhtä kiirettä kuitenkaan kokonaan ole ja ehdinpäs tällä viikolla juustokakku-aamupalalle ihanan blogikollegan kanssa. Pari tuntia hurahti todella nopeasti ja kävimme todella mielenkiintoisen ja ajatuksia herättävän keskustelun mm siitä miksi sanonta "nainen on naiselle susi" tuntuu valitettavan usein pitävän paikkansa. Etenkin usein naisvaltaisilla aloilla kuten myös täällä blogimaailmassa. 
Itse ihmettelen, että mistä tämä tällainen johtuu; kateellisuudesta, itsekkyydestä, omasta pahasta olosta vai mistä?
Olen kirjoittanut hieman aihetta sivuten postauksen joka nyt tuli mieleeni. Edelleen allekirjoitan jokaisen sanan tuosta vanhasta kirjoituksesta! Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi negatiiviseen energiaan. Onneksi olen saanut ympärilleni upeita naisia, jotka todistavat että tuo mainitsemani väite ei todellakaan ole kaikkien kohdalla totta ja mitä parhaimillaan voimme toisillemme olla! 


PA299364


PA299366


Juustokakku ähkyssä ehdimme vielä treffien päätteeksi ottaa asukuvatkin. Harmi, ettei eräs laukkuhankintani ehtinyt näihin kuviin ;) Asussa on kaikki syksyiset lempielementtini; tumman siniset farkut, bleiseri sekä villa huivi. Raidat toimivat nekin mielestäni ympäri vuoden! Nilkkurit, etenkin matalapohjaiset nilkkurit ovat uusi juttu vaate tai pikemminkin kenkäkaapissani. Jostain syystä en niille ole aiemmin lämmennyt, muutamat korolliset nilkkurit minulta löytyykin, mutta tällaisiin arkinilkkureihin olen ihastunut vasta tänä syksynä!

13 kommenttia:

 1. Tyylikäs syksyinen asu! :) Onko tulossa kuvia uudesta laukkuhankinnasta myöhemmin?
  Tuo on kyllä jännä kuinka "nainen naiselle on susi". Tässä äitiyden kynnyksellä olen huomannut, että tämä pitää myös äitiydessä hyvin usein valitettavasti paikkaansa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti asupostauksissa laukku tulee vilahtelemaan, erilliset ostosten esittelypostauksen olen jättänyt blogista kokonaan pois.
   Harmin paikka, että olet huomannut tämän ikävän ilmiön. Äiti bloggaajat esim taitavat olla ryhmä jotka saavat eniten täällä blogimaailmassa kuraa niskaansa. Kumma juttu; samassa veneessä kuitenkin kaikki ollaan ja samojen asioiden ja haasteiden edessä painitaan, miksemme siis tukisi ja tsemppaisi toinen toisiamme sen sijaan, että yritetään luoda paska mutsi fiilistä?!

   Poista
 2. Aivan ihana asu :) Sä olet kyllä niin tyylikäs:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa viikonloppua sinulle ja minille! <3

   Poista
 3. Kaunis syysasu! Tykkään tosi kovasti tuon tyyppisiä nilkkureista. Mistä muuten olet nämä omasi ostanut?

  Ja kyllähän tuo väite paikkansa pitää, valitettavasti. Olen kanssasi samaa mieltä ettei negatiivisten kannata tuhlata aikaa. Varsinkin näitä ruuhkavuosia eläessä kun sitä muutenkin on koko ajan liian vähän. 😄

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä nilkkurit ovat tiedätkös H&M:ltä!! Ja yllättävän hyvät jalassa! En uskaltanut satsata tämän tyyppisiin kenkiin kune n ollut varma ovatko nämä alkuunkaan minun juttuni :)

   Ihanaa viikonloppua sinullekin! Ja nähdään pian :)

   Poista
 4. Niinpä...Ehkä sinun olisi joskus myös hyvä katsoa omaa itseä kriittisin silmin; olen tavannut sinut kerran ja tuosta tapaamisesta ei kyllä jäänyt mitenkään positiivista tai miellyttävää tunnetta. Uteliaisuuttani täällä blogissasi joskus aina käyn ja täytyy sanoa ettei mielikuvani ole muuttunut. Jokainen saa tietysti olla omaa mieltä asioista mutta esim. postauksesi siitä miten kädet ovat ihmisen tärkein käyntikortti tuntui minusta todella oudolta ottaen huomioon alan johon olet kouluttautunut ja jossa olet työskennellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin ikävää, että olet muodostanut tuollaisen käsityksen yhden tapaamiskerran sekä tämän blogin joka on vain pintaraapaisu meidän elämästä perusteella. Blogi keskittyy tarkoituksella suurimmaksi osaksi pinnallisiin ja kevyihin aiheisiin, naidtenlehtien tyyliin! Tämä on minulle mieluinen haarastus ja meidän elämän kuten myös esim poliittiset ja uskonnolliset mielipiteet olen rajannut pois.

   Valitettavasti kommenttisi kertoo minulle myös hyvin paljon sinusta eikä sekään kuva kovin miellyttävä ole. Olisin arvostanut, että esiinnyt omalla nimelläsi ja mainitsisit edes että missä olemme mahtaneet tavata. En ymmärrä enkä koskaan tule ymmärtämään kaltaisiasi anonyymeja kommentoijia, jotka käyvät kuten totesit mm uteliaisuuttaan blogeissa jotka eivät miellytä tai joiden bloggaaja ei satu miellyttämään. Itse en viitsi aikaani moiseen tuhlata!
   Toivottavasti sait itsellesi nyt edes hieman paremman olon kun tänne asti vaivauduit ja sait asiasi minulle sanottua! Hyvää viikonloppua :)

   Poista
  2. Sen verran vielä olisin halunnut tähän lisätä, että en ymmärrä pointtiasi miksei alallani jossa työskentelen voisi käsistään ja kynsistään pitää huolta? En ole tiennytkään, että on aloja joilla työskenteleminen tarkoittaa automaattisesti sitä ettei ihminen voi pitää huolta itsestään?! Kuulostaa varsin hullunkuriselta

   Poista
 5. Kaunis klassinen asu! Minulle on käynyt samoin kenkien kanssa. Tänä syksynä ostin vastaavat mustat nilkkurit, joista on tullut ihan lempikengät. Käytännölliset lasten kanssa touhutessa myös.
  Ruuhkavuodet ovat tuttu termi myös täällä. On niin paljon mielekästä tekemistä, ja toki myös sellaista tekemistä, mikä vain pitää tehdä. Lapset määräävät tahdin. Rikasta ja vaativaa aikaa. Ei helppoa, mutta ehkä kuitenkin elämän parasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin näihin niin paljon, että mietin mustienkin ostoa! Tosiaankin pysyy paremmin lasten perässä kuin korollisilla ;)
   Usein mietin, että vaikka se arki pitää sisällään myös niitä pakollisia tehtäviä, kotityöt yms niin kiireestä huolimatta koko ajan on kuitenkin sellainen mielekäs ja positiivinen pöhinä <3
   "Ei helppoa, mutta ehkä kuitenkin elämän parasta" - ihanasti sanottu!!

   Poista
 6. Hieno teksti ja olet Henriikka aina niin tyylikäs!! Ja taidetaan olla kenkäsamikset. :)

  On surullista miten jotkut voivat ruokkia negatiivisuutta ja pahaa mieltä toisille. Uskon, että tallaisilla ihmisillä on itsensä kanssa todella paha olla ja pahaa puhumalla he pyrkivät korostamaan itseään ja peittelemään omia puutteitaan. On kuitenkin hienoa, että on myös ihmisiä, jotka ovat aitoja, lämpimiä ja suuri sydämisiä kuten sinä! Ja joka kerta kun sinut tapaan niin tämä tunne vahvistuu. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3
   Sinulta nämä kengät itseasiassa bongasinkin ;) En uskaltanut sijoittaa näihin enempää euroja jos en kuitenkaan olisi tykännyt!

   Sinä se löydät aina oikeat sanat joka tilanteeseen ja saat ajatukset puettua niin hyvin myös tekstiksi <3

   Poista