perjantai 23. lokakuuta 2015

Vihdoin ja viimein Granit! Tätä on odotettu!

Heippa! Ennenkuin siirrymme tästä viikonlopun viettoon tulin vinkkaamaan teille eräästä loistouutisesta, joka tänään osui silmiini! 
Granit on yksi sisustusliike johon minun on aina Helsingin reissuillani päästävä ja nyt vihdoin ja viimein he avaavat nettikaupan myös Suomessa!!idgranit
Keräsin tähän kollaasiin pientä wish listiä! Tällä hetkellä verkkokaupasta saa koodilla 20percent43 20% alennusta kaikista yli 50 euron ostoksista. Ehdin vasta nopeasti tsekkaamaan sivut ja huomasin tosin, että kotiinkuljetus oli ainut toimitusmuoto.. Onko muillakin näin? 

Eivätkä nämä hyvät uutiset muuten tähän lopu! 
Kuten yllä totesin käyn kivijalkaliikkeessä jokaisella Helsingin reissullani. Nykyään kun mieheni siskokaan ei enää Helsingissä asu niin reissuja maamme pääkaupunkiin ei kovin usein tule tehtyä.  Pelastus meille Turun seudulla asuville koittaakin keväällä 2016 kun Granit avaa kivijalkaliikkeen myöskin Turkuun! Ja nettikaupan myötähän kauempaakin asuvat pääsevät shoppailemaan näitä ihania tuotteita!


Nyt vien siivouksen vihdoin ja viimein loppuun ja sen jälkeen majoitummekin koko perheen voimin sohvalle katsomaan Vain elämää-sarjaa! Ja arvatkaas; huomenna tämä mamma lähteekin bailaamaan Kaija Koo:n tahdissa kera ihanaakin ihanamman ystävän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti