keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Loviisan aitta & Balmuir
Onko Loviisan aitta teille tuttu putiikki vai kenties aivan uusi tuttavuus? 
Itse vierailin kyseisessä liikkeessä aika tarkkaan kaksi vuotta sitten. Nyt olikin hauska palata verestämään muistoja. Ajellessani kohti aittaa ja jouluista kutsuvierastilaisuutta muistelin miten viimeksi Luukas oli noin kolmen kuukauden ikäinen ja tämä olikin meidän ensimmäinen reissu joka suuntautui kauemmas kodista! Muistelin mihin parkkiksille pysähtelimme kun poika itki takapenkillä ja miten erään koulun pihalla herttainen mummo halusi laulaa pojallemme erään virren < 3 Uskomatonta, että tuosta päivästä on jo kaksi vuotta ja perheessämme on nyt toinenkin rakkauspakkaus!


PB129422


PB129424


PB129431Loviisan aitta on sisustus- ja lahjatavaraliike Ruskolla. Tuotteita löytyy aina herkuista huonekaluihin, tekstiileihin ja vaatteisiin. Merkkeja mm Lexington, Riviera Maison, TineK sekä minun suosikkini Balmuir. Meidät åbloggaajat oli tosiaan kutsuttu viettämään jouluista iltaa Loviisan aitan kutsuvieras tilaisuuteen, jossa mukana oli myös Balmuirin puolelta Juha Jaara. Minulta löytyykin balmuirin huiveja muutama kappale sekä tuotteita myöskin heidän sisustuspuoleltaan. Huivit nousivat nopeasti suosikki huivieni asemaan eikä minua ole hetkeäkään kaduttanut, että vaihdoin Louis Vuittonin shawlini heidän Milan-huiviinsa! 

Kuunnellessani Jaaran puhetta Balmuirin synnystä kylmät väreet vain kulkivat selkääni pitkin, aivan uskomaton tarina! 
Tarinan kuultuani olen yhä ylpeämpi, että saan käyttää heidän tuotteitaan. Omistamani tuotteet muuttuivat oitis paljon henkilökohtaisimmiksi ja saivat aivan omanlaisensa merkityksen. Puheen aiheet menivät ns ihon alle ja olivat minullekin varsin henkilökohtaisia ja tärkeitä. Yhdyn täysin sanontaan "lapsia saadaan, ei tehdä!"PB129434


PB129439


Mutta sitten vähän jouluisimpiin aiheisiin, joulun taikaahan meidät oli sinne kutsuttukin haistelemaan! Vaikka jouluinen fiilis minut onkin jo vallannut ei tämä vielä näy meidän kotona mitenkään. Emme ole vielä edes glögiä maistelleet! Haluan muutenkin tehdä kotona perusteellisen siivouksen ennenkuin joulukoristeet pääsevät esille. Olemme toisaalta myös niin vähän joulunaikaan kotona, että esim kuusta meille ei tänä vuonnakaan tule! Minua kieltämättä myös hieman inhottaa ajatus mitä ötököitä kuusi mukanaan sisälle tuo ;)
Tämän vuoden joulun sävymaailma tulee olemaan meillä valkoinen ripauksella hopeaa. Punaista nähdään pieninä pilkahduksina siellä täällä. Että minua jäi tuo yllä olevan kuvan poro harmittamaan, miksi ihmeessä en sitä ostanut!? Olen nimittäin tänä talvena hullaantunut näihin erilaisiin porohahmoihin, niin liikkiksiä!


PB129416


PB129413


idbalmuir


PB129454


Olipas kiva tulla pitkästä aikaa tänne höpöttelemään! Olemme onneksi koko perhe jo terveitä ja postausaiheitakin on päässä pyörinyt melkoisesti, jostain syystä vaan en ole saanut itseäni tähän koneen ääreen parkkeerattua.


Mitä teille kuuluu? Millainen on teidän joulunne tänä vuonna?Edit// Tasasin kyllä tuon tekstin oikeaan reunaan, mutta jostain syystä tämä blogger kuitenkin keskittää sen tuollatavalla ärsyttävästi! Murr!

8 kommenttia:

 1. Oi niin kaunista! Enpä ole Loviisan aitassa vieläkään vieraillut - vaikka on pitänyt kyllä! :) Niin pehmoisen ja laadukkaan oloiset nuo Balmuirin huivitkin.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista Blamuirin talvihuivia tekisi tosiaan mieli! Kevyemmistä huiveista on vaan positiivisia käyttökokemuksia.
   Itsellänikin tämä oli tosiaan toinen kerta Loviisan aitassa. Yllätyin miten lyhyt matka sinne esim Myllystä olikaan! Olen jostain syystä ajatellut sinne olevan pidempi matka ja tästä syystä ostosreissulla on jäänyt siellä käymättä :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihana putiikki. Tuollaisissa paikoissa on aina ihana käydä.
  Meidän jouluun kuuluu valkoisen lisäksi mustaa ja kultaa. Saas nähdä saako niillä joulufiilistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vaikka jonkin verran nettikauppoja käytänkin niin ei mikään voita näitä ihania putiikkeja <3 Itse voin sisustaa meille kotiin vähän "modernimman" joulun kun kuitenkin suurin osa ajasta ollaan vanhempieni luona jossa sitten taas äitini loihtii vähän perinteisemmän joulun <3 Ihanaa!

   Poista
 3. Ah ihana Balmuir ja miten ihanat kuvat myöskin! <3
  Hei mulla Bloger tekee ihan samaa tekstin kanssa (mistä lie johtuu) mutta sen keskittämisen saa poistettua klikkaamalla ennen tekstin syöttöä klikkaamalla kursorin vasempaan laitaan ja sitten yläpalkista T-näppäintä (poista muotoilu). Minulla ainakin tämä kikka toimi kun ihmettelin samaa kuin sinä!
  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua ja kiva kuulla että siellä voidaan paremmin! <3

  VastaaPoista