keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Shellac -kestolakkausNyt, puoli vuotta synnytyksen jälkeen minulla voi kynnet aivan mielettömän hyvin. Vaikka hiukset tippuu päästä niin  kynnet senkun vahvistuu ja kasvaa! En tiedä kauanko tätä ihanuutta kestää, joten aion nauttia tästä nyt täysillä sillä omat kynteni lohkeilevat ja katkeilevat helposti. 
Ajattelin ensin turvata nämä pitkäksi kasvaneet kynteni oman kynnen geelauksella kunnes törmäsin kestolakkaukseen!

PB239420


PB239419


Shellac on ensimmäinen ja alkuperäinen geelilakka kynsille. Kun rakennekynnet niin sanotusti rakennetaan ei kestolakkaus vaadi lainkaan oman kynnen karhentamista tai viilaamista. Näin ollen se ei siis vahingoita omaa kynttä millään tavalla.
Lakka kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaakaan. Tämä oli aivan huippujuttu sillä minä en ikinä jaksa odotella lakan kuivumista tarpeeksi ja onnistunkin aina sohaisemaan vähintään yhden kynnen johonkin sillä seurauksella, että lakka rullaantuu. 

Päädyin perinteiseen ja klassiseen ranskalaiseen lakkaukseen, sävyvalikoima tosin on nykyään jo varsin laaja ja uskonkin jokaisen löytävänsä mieleisensä sävyn.
Lopputulos on varsin ohut ja luonnollisen näköinen. Aivan kuin kynsilakalla lakattu, mutta aivan mielettömällä kiillolla! Itseäni rakennekynsissä esimerkiksi häiritsee juuri se paksuus ja noh, tekokynsimäisyys.
Ammattilaisen tekemän kestolaukkauksen luvataan pysyvän hyvänä kahdesta kolmeen viikkoa, katsotaan miten on! Tulen raportoimaan teille parin viikon päästä missä kunnossa lakkaukseni tuolloin on!


idshellac


- Ei enää kynsilakan korjaussessioita; ei enää autolla ajamista pelkillä kämmenillä tai palaamista kynsistudioon parkkipaikalta, kun autonavaimia laukusta kaivaessa lakka meni ruttuun.
- Enää ei odotella lakan kuivumista. Shellacilla ei ole kuivatteluaikaa, sillä se on UV-kovetteinen. Kaiva vain lompakkoa, hanskoja tai avaimia laukusta, aja autoa turvallisesti pitäen ratista kiinni aivan normaalisti.
- Ei enää kuluneita kärkiä. Ei enää lohkeamia, naarmuja tai kiillon häviämistä. Ei enää kuluneita kärkiä päivän tietokoneen näpyttelyn jälkeen.
- Vähintään 2 viikkoa kestävä, täydellinen, hienostunut, superkiiltävä lakkaus.
- Ei enää lakananjälkiä, naarmuja, mattaläikkiä tai kuoppia.
- Kestävä, joustava, säihkyvän raikas väri, joka kestää mitä vaan, päivästä toiseen.
- Ei enää halkeamia. Ei enää repeytymiä. Ei enää liuskottuvia kynsiä
Shellacilla vahvat, suojatut kynnet. Ohuet kynnet, silti vahvat. CND Shellac suojelee ja auttaa luonnon kynttä vahvistumaan.
- Ei poraamista. Ei viilaamista. Ei liottamista kulhossa. Ei enää aikaa vievää rakennekynsien poistoa.
- Nopea, hellä poistotapa. Shellac poistetaan turvallisesti ja helposti 10 minuutissa - usko tai älä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti