tiistai 8. joulukuuta 2015

Merkkejä kolmenkympin kriisistä?


Ylipolvensaappaat! Kengät joita olen pitkään ihaillut ja jotka kaappieni kätköistä puuttuvat sillä en vain ole kokenut niitä omikseni. Menin tässä ihailussani niinkin pitkälle, että tilasin tuossa jokin aika sitten Nellystä eräät yksilöt sovitukseen. Ja miten upeat ne olivatkaa ja istuivat jalkaani täydellisesti. En kuitenkaan pitänyt kenkiä, sillä edelleen olin sitä miltä etteivät ne sovi minulle.

Jatkoin kenkien ihastelua muiden päällä ja tein polyvoressa asuja näiden kenkien ympärille. Yllättäen asut ovat todellakin sieltä oman mukavuusalueeni ulkopuolelta. 

Tämä alla oleva asu on pyörinyt mielessäni jo ties vaikka kuinka kauan ja lopulta päätin "katsoa" miltä se oikein tässä ruudulla näyttäisi! Ylipolvensappaat, kellohame ja muhkea huivi ei todellakaan sitä ominta minua, mutta kieltämättä näyttää tässä kollaasissa pirun hyvältä!

idylipolvensaappaat


Tein vielä toisen kollaasin, jossa yhdistin nämä saappaat muuten varsin peruselementteihin vaatekaapissani; mustiin housuihin, toppiin ja bleiseriin! Edelleen näyttää pirun hyvältä minun silmääni ;) 
En tiedä mistä tämä oman tyylin ulkopuolelle suuntautuminen kertoo, ehkäpä lähestyvästä kolmenkympin kriisistä! 

Mitä tulee pukeutumiseni historiaan mahtuu sinne kyllä, lähinnä nuoruus vuosiin jos jonkinlaista asua ja yhdistelmää, voi luoja niitä miettiessä! Noh, nuo vuodet on tarvittu, jotta olen löytänyt itseni ja oman tyylini. Siinä onkin sitten viihdytty vuosi jos toinenkin. Edelleenkään en tästä hyväksi havaitsemastani linjasta ole valmis kovin paljoa sivuraiteille hairahtamaan, mutta voihan sitä varsin klassista ja jonkun mielestä ehkä tylsääkin tyyliä välillä piristää uudenlaisella twistillä!

overknee


Nämä jo kerran aikaisemmin tilaamani ylipolvensaappaat ovat nyt tulossa uudelleen sovitukseeni, sillä bongasin todella mahtavan tarjouksen näihin kenkiin Nellyn joulukalenterista. Lompakkokaan ei tästä huumasta juurikaan kärsi ;)
Pysyttelettekö te tiukasti löytämässänne tyylissä vai oletteko ehkäpä minua rohkeampia kokeilemaan uusia tuulia?4 kommenttia:

 1. Nyt jo reilusti yli kolmekymppisenä tunnen vasta viime aikoina löytäneeni sen oman tyylini. Iso apu mulle oli fashiolista ja pinterest, joissa kokoilin oman tyylisiä yhdistelmiä. Luovuin väreistä lähes kokonaan ja vaan neutraalit värit jäi kaappiin sekä hävitin kaikki liian blingit jutut. Nyt on kyllä jotenkin helpompaa ja selkeämpääkin pukeutuminen. Toki trendejä voi seurata, mutta omalla tyylillä.
  Kiva blogi muuten sulla täällä, jään innolla seurailemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestin ihmeelliseen maailmaan minäkin usein sukellan asukriisin iskiessä :)
   Vitsit miten ihanaa on kun te lukijat löydätte juuri oikeat sanat <3 "Trendejä voi seurata, mutta omalla tyylillä" juuri tätä ajatusta minäkin yritin tähän postaukseen saada ;)

   Poista
 2. Itseltäni puuttuu tällä hetkellä saappaat kokonaan. Nilkkureita ja kaikkea muuta löytyy mutta ei minkään pituisia saappaita. Asialle pitäisi varmaan tehdä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta löytyy vaan matalia, ratsastushenkisiä saappaita, joten koroille olisi kyllä tilausta :)
   Nilkkureita ei taas oikeastaan kuin yhdet!
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista