tiistai 1. joulukuuta 2015

TarjoiluvaunujaViimeisin sisustushullaannukseni on erilaiset tarjoiluvaunut! Tälle monikäyttöiselle apupöydälle olenkin keksinyt jo vaikka miten monta eri käyttötarkoitusta; keittiössä apupöytänä, olohuoneessa sivupöytänä, makuuhuoneessa yöpöytänä, wc:ssä/kylpyhuoneessa meikkien ja hajuvesien säilytykseen tai vaikkapa kesällä terassille tarjoiluvaunuksi.
Googlesta ja pinterestistä olenkin ihastellut erilaisia asetelmia, joita näihin tarjoiluvaunuihin on rakennettu. Totta puhuen en kyllä tiedä mihin meille tällainen enää oikein mahtuisi :)idtarjoiluvaunuja


Siitä huolimatta luulenpa, että joulupukin kirjeestäni tänä vuonna tällainen vaunu löytyy. Ensimmäisenä mieleeni tuli tietysti tuo Normann Copenhagenin Block-vaunu, jonka sävyt; valkoinen ja vaalea puu ovat kuin tehty meidän kodin sävymaailmaan! Valitettavasti hinta ei sitten olekaan meidän kukkarolle sovitettu. Olin myös hieman pettynyt nähdessäni tämän livenä. Vaunu on nimittäin vain 64cm korkea ja 50cm pitkä. 
Tosin kollaasin Tampere-tarjoiluvaunu on vielä pienempää kokoa: k 53 x l 48 x s 38 cm. Nämä kaksi suosikkiani taitaa olla kokonsakin puolesta heti pois ruksittujen joukossa, valitettavasti.

Swedese teatime-tarjoiluvaunussa puolestaan ylin tarjotin on irrallinen ja näin ollen käytettävissä vaikkapa tarjottimena, plussaa tästä!
Ellos pääsi taasen tälläkertaa yllättämään minut, nimittäin mitoiltaan ja hinnaltaan potentiaaliseksi, kollaasin muiden tarjoiluvaunujen haastajaksi nousi heidän Ellos home Morris-tarjoiluvaunu, jonka mustasta sävystä pidän kovasti.Mitä mieltä te olette tällaisesta tarjoiluvaunusta? Yes or no?
Entäs mikä näistä kollaasin vaunuista on teidän suosikki?4 kommenttia:

 1. Mulla oli vuos sitten himo noihin, mutta oon vähän jo unohtanut tuon. Nyt iski taas into, kun katsoin sun kuvia :) Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy taas tunnustaa etten aiemmin ole näille oikein lämmennyt! Mistä lie tämä hullahdus nyt tullut :) Tosin mä en usko että tuo kärry saisi meidän taloudessa kovin kauaa rauhassa paikoillaan oltua ;)
   Ihanaa keskiviikkoa sinullekin!

   Poista