perjantai 1. tammikuuta 2016

First page of 365Huomenta ja ihanaa vuoden ensimmäistä päivää! Vuoden ensimmäinen päivä kuvaa kuulemani mukaan tulevaa vuotta. Tässä tapauksessa toivon, ettei näin todellakaan ole! Meidän aamu nimittäin starttasi päivystyksestä. Luukaksen yskä muutui yön aikana kuivaksi ja haukkuvaksi, aamuyöstä hengityskin rohisi ja oli kovin työlästä. Päivystävä lääkäri päätyi kanssani samaan lopputulokseen; epäily laryngiitista, mutta esim RS-viruskaan ei ole poissuljettu. Huoh! Tauti on luultavasti vasta alkuvaiheessa, joten katsellaan mihin suuntaan se tästä kehkeytyy. Toivotaan tietysti, että menisi helpolla ohi. 

idlaryngiitti

Onneksi lääkärissä käynnit ovat tämän meidän taaperon kanssa todella helppoja. Hän menee sinne mielellään ja antaa tehdä tarvittavat tutkimukset ilman kiinni pitämistä tai itkuja! Aiheuttipa hän huvitusta henkilökunnassa ja muissa potilaissa hokemalla pitkin käytäviä "ei Luukas lääkettä saanut, voivoi. Olisi pitänyt" 
Pieni reipas lapseni < 3
Kuulisin mielelläni miten teidän vuosi 2016 starttasi?

5 kommenttia:

 1. Voi että, olipa kurja vuoden aloitus! Pikaista toipumista sinne ja Luukas on todellakin reipas poika! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Ihanaa vuoden alkua teille <3 Jospa onnistuttaisi treffaamaan taas pian!

   Poista
 2. Onpa tää vauva arki vienyt ajan, eikä ole kerennyt edes kommentoida aikoihin. Voi miten kurja vuoden aloitus teillä! Parempaa vuoden jatkoa koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tiedän niin tuon tunteen miten se vauva arki vie mennessään! Mitä teille kuuluu?
   Ihanaa vuotta teidänkin perheelle <3

   Poista